Läsarfråga: Sex med min kompis bror

- 12/08/2011, 12:41 -

Är det okej att ha sex med sin väns bror?

Hej! Jag är en tjej på 13 år som har en kompis som är 14 och vi umgås väldigt mycket hemma hos henne och där bor ju också hennes brorsa som är 15. Vi 3 brukar sitta i datarummet och spela tillsamnans och varje gång som min kompis går på toa eller något så börjar jag och Robert (som hennes brorsa heter) hångla som f..n och vi kan inte sluta men när min kompis kommer in igen så sluta vi och låtsas som inget har hänt.
Det har hållit på såhär ett år nu och efter det så har vi börjat ta på varann och han stoppar handen i min trosor och "gräver" och jag tycker det är så skönt.

Jag är verkligen kåt på honom men vll inte berätta det för min kompis då tar våran vänskap slut (OBS, det vet jag för det har hänta andra) och det vill inte jag.

Snälla hjälp, vad ska jag göra? Och är inte han lite för gammal för mig?

Sen reste min kompis bort och jag och Eobert ljög för våra föräldrar för att vi skulle träffas ensamma i vår sommarstuga.
Då kollade vi på teve nakna och så började vi hångla och sen sög jag av honom. Sen så hade vi sex från 6 på kvällen till 5 på morgonen.
Klockan 5 gick vi ut och bada bubbelpool och hade lite sex där med, MEN jag har alltid haft bh på mig och det tycker han är konstigt. Men då tog jag av mig bhn och han blev så glad så att vi hade sex överallt. VAD SKA JAG GÖRA MED MIN KOMPIS HJÄLP!!!!!


Svar:

Är du verkligen säker på att er vänskap skulle ta slut på grund av detta?
Om ni är kära så tycker jag att ni ska försöka ta upp det här med din kompis och förklara ordentligt för henne hur ni känner. Om hon inte förstår så kanske hon inte är en så bra kompis trots allt?

Om er relation handlar mer om sex så kan det vara svårare för din kompis att acceptera. Då får du helt enkelt avgöra. Vad är viktigast, din vän eller hennes bror? Vilken relation ger dig mest?

OBS. Tänk också på att, om han är 15 och du 13, klassas ert sex som våldtäkt mot barn enligt lagen som den ser ut just nu. Kan vara bra att veta om du inte vill att han ska råka illa ut.
 
Diskutera frågan vidare här!