1 av 4
Gustav Käll.
2 av 4
Gustav Käll.
Viktor Frisk.
3 av 4
Viktor Frisk. - Foto: Armand Dommer.
Mårthen Bergman.
4 av 4
Mårthen Bergman.

Killpanelen: Hur är din drömtjej?

Hur är egentligen tjejerna som killarna drömmer om?Veckans killpanel upplyser oss i frågan.


Veckans panel

Viktor Frisk, 16 år, modell och bloggare.
Bloggar på: http://viktorfrisk.com

Gustav Käll
, 27 år, säljare på Nyheter24.
Twittrar på: http://twitter.com/gustavkall

Mårthen Bergman
, 24 år, chefredaktör för sportnätverket Newsme.se.
Bloggar på: http://www.fotbollsverige.se/blogg/marthen-bergman

Viktor Frisk:

- Min drömtjej, en tjej med båda fötterna på jorden. Som älskar mig för den jag är och inte för någon jag skulle kunna vara. En tjej som är driven och vill något, en glad person som vill alla gott. Hon ska vara rak, insidan är det viktigaste men självklart ska hon vara snygg och söt på samma gång med snygga drag. En tjej som kan gilla både mysiga hemmakvällar och en hård utekväll på krogen. Någon som inte bara ska vara min flickvän utan också vara min allra bästa vän. Kärlek och vänskap, finns det något bättre?

- Den tjej som får mitt hjärta att slå, och tiden att försvinna när vi är med varann. Det är min drömtjej!

Gustav Käll
:

- Två par ögon som möts i ett ögonblick säger mer än 1000 ord - därför är vackra, gärna lysande (ljusblå), ögon något jag fascineras av. Sen kommer vi till nästan det viktigaste av allt - Åtsittande kläder eller sommriga linnen med lite transparans, jag vill kunna se din kropp, föreställa mig hur du ser ut.

- Jag har faktiskt aldrig dejtat en tjej med kort hår, så måste säga långt hår, gärna blont! Du skall även ha väldigt lätt för att skratta, jag är en ball snubbe och du ska faktiskt skratta åt mina skämt! Önskar också att du har lite innanför pannbenet, dumma tjejer går fet-bort! 

- Har man allt detta är man sannerligen en riktig drömtjej!
 
Mårthen Bergman:

- Varning! Varning! Klyschor på ingång! Så länge hon har "det" - det vill säga det man inte riktigt kan sätta fingret på - så kan jag nog tumma på en hel del grejer. Dock är det svårt att ducka för att karaktärsdrag som charm, humor, självdistans, intellekt (hellre street smart än plugghäst) och bra perspektiv på saker och ting är saker som hamnar på plussidan . Om hon gillar NHL-hockey, gör god blåbärspaj samt har pussvänliga läppar så är sex getingar nära.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.