Hårt mot väggen - med Daniel Glasman

- 19/08/2011, 15:12 -
1 av 2

2 av 2

Nyheter24 respekterar Glasman för hans begåvning, studier på handels och förmåga att attrahera riktigt bra folk till sitt crowd. Och därför tror vi att han klarar av att ställas hårt mot väggen.

Daniel Glasman arbetar hårt på dagarna, påstår han själv. Hans partner Fowler tystnar när man ber honom bekräfta. Om det är hans intellektuella talang, hans stora plånbok/penis/bil, hans omatchade partynerv eller beryktade sinne för humor som har gett honom fantastiska flickvännen Kristin Zetterlund, epitet klubbprins och kärlek från massorna låter vi vara osagt. Men det där betyder ingenting när man ställs hårt mot väggen.

Dejtar på:

- Asså jag måste svara krogen. Lär man känna varandra medan man dricker sprit lär man känna varandra på riktigt, och lär man känna varandra så kommer man dessutom kunna kröka både ihop och separat även när man är ihop snart tre år senare. Hej Kristin!!

Favoritdrink:

- Växlar hela tiden pga dricker såpass mycket att jag hinner tröttna på allt, just nu gäller Manhattan på is. Måste jag bara välja en grej att dricka resten av mitt alkoholindränkta liv så blir det Jack Daniel's. Sorry i-morgon-Daniel, du får tas med huvudvärken men det är så sjukt gött för idag-Daniel.

Bästa sexlåten:

- Jag är en vit skäggig man med tveksam etnicitet, vad vet jag om "musik att älska till"? Däremot stämmer ju känslan i I just had sex med Lonely Island och Akon varenda jävla gång man på något magiskt sätt lyckas få ligga.

Bästa kärlekslåten:

- Amenåååh typ omöjligt att svara på, är en sån sjuk sucker för kärleksmusik men det beror helt på humör. Dom absolut bästa handlar ju om olycklig kärlek liksom, men en som följt mig och Kristin hela vägen och är en av dom absolut finaste jag vet är The Killers coverversion av Romeo & Juliet. "I said, 'I love you like the stars above, I love you til I die.'" Hedersomnämnande - Love Story med Taylor Swift. Betyder det att jag aldrig mer kommer att få ligga nu? Helvete, jag måste hipsterkompensera med att säga Till kingdom come med Coldplay.

Bästa flirtknepet:

- Var med i lite av en förening en gång i tiden, där antagningskravet var att man var tvungen att vara antingen snygg eller rolig. Kom såklart in på rolig, så det har jag hållit mig till sen dess och det verkar funka bra!! Fast snygg hade såklart varit att föredra.

Längsta förhållande:

- Blir tre år med fina Kristin Zetterlund nu i höst, stort!! Tidigare har min idé av ett förhållande varit att bli ihop med en tjej, göra slut, bli ihop med en annan, göra slut för att bli ihop med den första igen för att sen ångra mig och göra slut för att bli ihop med den andra. Tydligen kan man vara med en och samma länge istället, kul grej!

Favoritpreventivmedel:

- Asså jag måste gå med minipiller här. Ingen mens? Where can I sign up?

Bästa sexleksaken:

- Finns så himla mycket skoj men måste jag välja en så blir det kuken!!

Favoritställning:

- skulle vilja svara något extremt avancerat här, typ som man måste slå upp på Sex Info 101 för att överhuvudtaget förstå hur man kan böja sig på det där sättet, och vems arm är det här egentligen!? men jag svarar missionären, buhuuu. Kanske kryddad med tjejens ben uppe på axlarna, eller hennes huvud hängande över kanten om man vill gå helt bananas?

Blir avtänd av:

- Kommer det ljud från din mun och det inte är snack eller knullrelaterat: gå och dö. Ja det gäller er alla smaskare, ni som pratar med mat i munnen och framförallt tuggummituggare.

Favoritklubb:

- Just nu: H1 på F12, det är tydligen F1 enligt kidsen!! sen har jag ruskigt svårt att undvika The Wall på onsdagar, älskar musiken och gillar ju tydligen att steka.

Senaste kyssen:

- Min tjej såklart, blött och på munnen.

Senaste sexet:

- Helvete, det var över en vecka sen! I've been busy okej!? Magiskt efter-pool-sex på The Standard i LA säger jag då, för att kompensera för min sexbrist.

Bästa sexknepet:

- Finns inget bättre än när man själv och motparten är riktigt jävla kåt, då spelar inget annat någon roll.