Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En singeltjejs bekännelser

Sex & Blandat | 23/08/2011 12:52

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent Ida, 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.

Jahaja, då var det dags igen. Röd fucking vecka.
Aj vad det har förstört många potentiella ligg som jag bittert fått tacka nej till. Inte för att ni behöver oroa er för att inte få något att läsa om här. Kalla mig lösaktig (fast vänta, det gör ni ju redan) men om sanningen ska fram så - det här kommer ni gilla – skriver jag faktiskt inte allt som hänt under veckan, av den enkla anledningen att det skulle bli för långt. Så här har ni lite smått och gott från de senaste två veckorna som jag inte tagit upp tidigare.

Torsdag

Valet stod mellan att slå runt en vända på krogen eller spendera kvalitetstid med Kristian. Men som den ”flickvän” (eller något?) jag har blivit valde jag Kristian och en kväll i soffan framför tv:n. Vi gosade i ren och skär par-anda framför diverse serier samtidigt som jag byggde upp förväntningarna på vad som skulle komma.

- Nu ska vi borsta tänderna.

Irriterad puttade jag in honom i badrummet för att försöka skynda på processen lite. 2 minuter senare puttade jag ut honom igen och hoppade ner i sängen. Han gjorde mig sällskap och sen.....hände inte så mycket mer. Jag tog saken i egna händer och började smeka honom i väntan på någon sorts respons. Den enda respons jag fick var att han var trött. Trots detta började vi ändå ha sex. Tråkigt, oentusiastiskt, autopilotiskt, monotont (jag kan fortsätta rabbla adverb i evigheter) sex som inte ledde någonstans, så mitt i allt slutade vi. Och han somnade. Sur som en citron låg jag och stirrade i taket tills jag fick en idé. Jag särade på blygdläpparna med ena handen, blundade och började smeka min klitoris med långfingret tills jag fick orgasm. Sånt får mig alltid på bättre humör.

Vetskapen om att jag får orgasmer i killens säng utan att det är hans förtjänst trots att han liggerbredvid. Lite nöjdare kunde jag till slut somna.

Fredag

Mobilalarmet går igång och vi börjar långsamt vakna till liv. Kristian är redan på väg upp ur sängen när jag hejdar honom. Listig som man är hade jag ställt alarmet en halvtimme tidigare så att vi skulle få lite tid med varandra (läs morgonsex). Utan att ta någon som helst notis om min hint somnar han om igen.
När det sen blev dags att gå upp på riktigt hade vi något sorts halvhjärtat förspel som ändå slutade med att han gick upp och gjorde kaffe. Vi har tydligen hoppat över det här stadiet när man är nykära och har sex varenda vaken sekund av dygnet, och istället gått direkt på gift-gammalt-par-stadiet. Kul.

Trotsigt satt jag kvar i sängen medan han stökade runt i lägenheten. Uppenbarligen märktes mitt missnöje för en kvart innan vi skulle gå hemifrån hoppar han upp i sängen och greppar tag i mitt hår. Han börjar leka med mina bröstvårtor, smeker mig utanpå trosorna och drar igenom hela vårt halvtimmes-förspel på två minuter innan han börjar knulla mig bakifrån – på riktigt den här gången.

Sen var jag nöjd.

Det är kväll och efter många om och men och ett visst tjat från Honom har jag tackat ja till att gå på kräftskiva. Så där sitter jag vid hans högra sida och får tydliga instruktioner om hur man skalar och äter kräftor - det har aldrig riktigt varit min starka sida. Vi skålar, sjunger och kladdar med klor och stjärtar (kräftor måste ju för övrigt vara bland det osexigaste man kan äta).

Det blir dags att avlägsna sig och jag får ett gäng kramar och pussar på kinden. Jag passar på att andas in hans doft av skinnjackan, Diesel-parfymen och cigaretter som gör mig varm i hela kroppen. Det går inte att missa vår kemi när vi är med varandra. Jag lyser som en sol har jag fått höra och hans blick som oftast är tom och sorgsen glimmar till så som den bara gör när han pratar om sin familj.

- Om du vill så kan vi ju ses någon gång och hitta på någonting..?

Om jag inte visste bättre skulle jag tro att han föreslog en dejt.

Söndag

Personalfest. Det behövs knappast någon mer ingående beskrivning. Alla vet att personalfester är till för att folk ska bli fulla, göra bort sig och sen få till det med någon kollega så att de andra har något att fnissa åt kommande veckan. Ni kanske minns i början att jag berättade om mina planer på att få till det med samtliga manliga topp-5, vilket kanske är lite att ta i (man måste ändå vara realistisk!). Efter att min och Maximilians relation svalnat av rejält – tänk er istiden ungefär – har jag valt att lägga ögonen på Sexig kollega nr. 3: Niklas 3. Jag vet att det är en jävla massa Niklas med här och att ni förmodligen blir aningen förvirrade, men jag har faktiskt ett system i mitt pseudonym:ande! (och jag hittar på egna verb, ja).

Vi har snackat en del tidigare och min kvinnliga intuition (eller något) säger mig att det förmodligen inte är en omöjlighet att få med sig honom hem någon kväll. Och nu hade jag min chans. Höll ett vakande öga på honom hela kvällen (har en känsla av att jag inte var lika diskret som jag trodde) och inte förrän klockan närmade sig tre och jag stod lutad mot honom med nio öl i kroppen och gnällde om att jag var hungrig la han en hand mot min kind, vred upp mitt ansikte och kysste mig till ljudet av busvisslingar.

Mot 7-eleven för käk, givetvis med ett bihang av kollegor efter oss. Jag ville ju bara ha Niklas 3 för mig själv men det var tydligen för mycket begärt. När samtliga gått in på 7-eleven sprang vi ut i gatan, kastade oss in i en taxi och åkte hem till mig.

Vi kröp ner i min charmiga 90-säng och började kyssas. Mina händer vandrade runt över hela hans kropp och - jag är verkligen inte den som hakar upp mig på storlekar - men helvete vilken stor kuk han hade. Och sen tumlade vi runt så gott det gick i min smala säng tills vi somnade på varandra.

Måndag

Uttorkad som en öken öppnade jag långsamt ögonen bredvid Niklas 3. Kyssar och morgonsex – bra start på veckan. Alldeles för tidigt var han tvungen att sticka till jobbet..

- Men vad ska jag göra hela dagen då?

- Pulla och tänka på mig?

Bra idé.