Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Aldrig varit kär

Sex & Blandat | 01/09/2011 13:50

Är det något fel på en om man aldrig varit kär?

Tjuuuu! Jag har ett litet "problem" typ... det är så att jag aldrig varit kär... alltså inte ens lite, och det känns ju lite tråkigt att hela tiden neka andras känslor(eftersom jag har blivit tillfrågad ett antal gånger). Och varje gång jag gör det gör det skitont för båda två.
Och det är la lite off topic men det vore ju bra om jag kunde hitta någon att vara ihop med så ingen frågar, för när de blir sårade så blir de ju det för jag är singel. Frågan är ju som så om det är något fel på mig, och kan man fixa detta då? Hoppas ni förstod, skriver lite flummigt ibland. Tack på förhand.


Svar:

Nu framgår det inte hur gammal du är men jag skulle gissa att du är ganska ung. Det är absolut inget konstigt att inte hitta kärleken på en gång bara för att många andra i ens närhet gör det.

Jag förstår att det måste kännas jobbigt att se andra bli sårade för att du inte besvarar deras känslor, men det är tyvärr så livet är och det måste både du och de lära sig att leva med.
Jag tycker inte att du ska hitta någon att vara ihop med bara för att slippa frågor, om det var det du menade.

Alla blir kära olika lätt och första kärleken inträffar vid olika tidpunkter för alla. Känn dig inte stressad, den kommer att komma för dig med!


Diskutera frågan vidare här!