Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sex & Blandat dejtar: Emma Veronica Johansson

1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Sex & Blandat | 04/09/2011 17:57

En gång i tiden tävlade hon i Top Model Sverige. Men sen fyra år tillbaka är Emma Veronica Johansson moderedaktören och stylisten på Cosmopolitan som gärna sticker ut lite extra. Sex & Blandat har dejtat tjejen som vågar vara som ingen annan.

Nu är det ju vi som bjudit ut dig, därför får du välja vad vi ska göra på vår dejt. Vad blir det?

- Jag slipper helst en regelrätt dejt (det kan man ha sen om man redan vet att man gillar varandra) och föreslår att vi ses ute i stället, det blir naturligare. Jag vill veta att du inte hatar gays så mina såna kanske dyker upp och du kan ju dra med dina kompisar så får jag se vad det är för pack! Skoja, LOL. Helt ärligt, jag vet inte - jag har aldrig varit på en sån där dejtdejt med en främling - I don't do that!

Hur är du klädd?

-
Inte för propert, då får du fel intryck och lackar sen när vi blivit ihop och jag springer runt i minikjolar och det pallar jag inte, men guuud pinigt att ha en typ urringad gammal "datedress" också. Kanske typ en svart, minikort poloklänning. Hellre legs än boobs on the first date annars ser man lite desperado ut, som att man försöker avleda uppmärksamheten från den strax-under-medelmåttiga intelligensen…

Vilken typ brukar du vanligtvis falla för?

-
Jag har ju bara fallit för typ två stycken de senaste fem åren men snygga killar som älskar gays. Och har mörkt hår och bruna ögon *lam jag är*

Om inte vi hade hängt i kväll, vad hade du gjort då? Var hittar man dig en lördagskväll?
-
Kanske på Slakthuset. Annars på nåt kul evenemang eller där någon kompis spelar skivor. Har inga stammishak men undviker generellt Stureplan, det är aggressivt på ett sjukt osexigt sätt. Eller bara hemma, vaken hela natten på Wikipedia och trashskvaller.

Är det lätt att ragga upp dig och hur gör man för att fånga ditt intresse?

-
Om jag är intresserad är jag lättraggad men det är jag oftast inte. Killar borde chilla och inte approacha tjejer som inte tydligt visar intresse eller flirtar med dem. Det enda rätta är väl egentligen att bli introducerad av en gemensam vän - alla konstiga knep, repliker och komplimanger känns så himla falska efter klockan 20.00.

När känner du dig som allra hetast?

-
XXX.

Vad gör du om du under vår dejt ser någon du mycket hellre skulle vilja vara med? Hur dumpar du någon?

-
Jag nog försöka supa dig under bordet så att du tror att du ”tappat bort mig”, haha. Annars skulle jag uthärda alt. bara ursäkta mig och gå hem för att lära mig av mina misstag, alltså aldrig gå på en dejt med någon jag inte känner igen.

Vad är det mest avtändande du vet?

-
Rasism och knepiga värderingar. Eller folk som behandlar t.ex. servisen som slavar och sånt. Dålig människosyn bara (ej att blanda ihop med cynism för det kan ju vara kul ibland). Fula ”fixade” frisyrer. ”Fixade” killar i allmänhet.

Vem betalar och varför?

-
Den som roffar åt sig notan först? Hålla på och dela upp notan är ganska lamt om man inte hade en riktigt sugig dejt. Om man ses igen så tar såklart andra personen notan. Om den inte är rik eller är nån rollspelande hipster med gentlemannakomplex, då kan han få betala.

Beskriv den perfekta kyssen.

-
En mycket ostressad kyss.

Spelar det någon roll hur många din partner har haft sex med före dig?

-
Nej nej nej.

Vet du hur många du har legat med?

-
Nej, varför skulle man sitta och räkna på det? Värdelös info liksom. Om man inte ska till läkaren och kolla om man ha typ livmoderhalssjukdomar, då kan det ju vara bra att veta.

Vad är det mest romantiska du har gjort för någon?

-
Jag tror kanske det var när jag försökte fixa så att mitt ex till sin födelsedag skulle få gå in backstage hos girafferna på Kolmården för att han älskar giraffer beyond anything. Planen gick tyvärr inte i lås. Jag köpte nåt skit på NK och allt slutade med att jag började storgråta och erkände att jag hade haft en annan present egentligen. Men jag kände mig väldigt romantisk för att jag hade kämpat så hårt för att få in oss!

Vilken fråga gällande sex skulle du aldrig svara på?

-
Skulle kunna skriva en roman med frågor jag inte skulle svara på här, haha, men om rätt person frågar svarar jag på det mesta.

Vilken eller vilka av dina egenskaper brukar andra tycka illa om?

-
Att jag är så jobbigt misstänksam och måste ifrågasätta ca allt hela tiden. Jag har alltid ont någonstans och påpekar det hela tiden för att kolla om det är ”normalt”. Mitt ex sa att jag nog bara ”har ovanligt bra kontakt med min kropp”, jag gillar verkligen den förklaringen bättre än ”gnällig hypokondriker”. Jag stökar ned hemma hos andra utan att plocka upp också, jag kan inte hjälpa det. Jag är lat som fan.

Och vilka är dina finaste personlighetsdrag?

- Utöver min totala lojalitet som enbart kan brytas av att du inte vill ha den längre så vill jag ingen människa i hela världen något ont. Inte ens pedofiler och diktatorer. Jag kan bli arg på dem, tycka synd om dem samt vilja att de slutar föra vidare hatet de själva troligtvis utsatts för men jag vill dem fan inget ont.

Hånglar vi bland folk?

- Ja, inte fjortisstyle men klart vi gör.

Vår dejt går ju som smort. Hur avslutas den?
 
- Den avslutas aldrig.

Och, hur länge väntar du med att höra av dig igen?

- En timma kanske. Eller nån dag. Det beror på vad jag har för mig.