Tisdag 30 Nov
Stockholm

Läsarfråga: Porrstjärnor vs "vanliga" tjejer

Signaturen Oskar är orolig för att han ska bli chockad över "vanliga" kvinnors nakna utseende efter att enbart ha sett nakna kvinnor i porrfilmer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej, jag är en kille på 17 år och har länge funderat över hur tjejer egentligen ser ut naturligt. Grejen är den att jag har i princip enbart sett nakna tjejer i porr. Och jag har då hört talas om att porr inte är på riktigt och då undrar jag hur mycket utseendemässigt på kroppen "snygga" tjejer som är med i porrfilmer, modelltidningar osv. skiljer sig från "naturliga" och "vanliga" kvinnor. Jag är rädd för att när jag blir kär i någon som blir min flickvän som med största sannolikhet kommer vara "vanlig" (ser självklart inget fel med att vara vanlig såklart! Det viktigaste är insidan!) Och jag är rädd för att jag kanske får en chock över det jag ser när det blir väldigt intimt. Och då kom jag fram till att jag ville vara lite mer förberedd på hur en "normal" kvinna ser ut eftersom det kan leda till att man blir mindre chockerad kanske. Och därför vänder jag mig till er och undrar hur en "vanlig" kvinna ser ut. Hur hon skiljer sig från porrstjärnor osv. och undrar också om ni t.o.m. kan länka någon bild på hur en "vanlig" kvinna ser ut. Annars om ni har något bättre förslag att komma med för det här fallet så kör på! Med vänliga hälsningar //Oskar

Svar:

Hej Oskar!

Du har förstått rätt, porrfilmstjejer skiljer sig ofta en hel del från "vanliga" tjejer. I porrfilmer finns oftast en, eller några få, stereotyper av kvinnor. I verkligheten finns alla sorter.

Många porrskådisar har opererat brösten, blekt underlivet och analen, opererat slidan, pumpat upp läpparna osv. De blir också sminkade en hel del.
Att få fram bilder på nakna "vanliga" tjejer på nätet är inte alls speciellt svårt. Du kan ju söka på amatör-porr också.

När det gäller fotomodeller ska man inte glömma att de retuscheras extremt mycket, hudveck tas bort, huden jämnas till, bröst görs större, midjor smalare och så vidare i all oändlighet...

Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela