Torsdag 21 Okt
Stockholm

Läsarfråga: Hur flirtar man?

Signaturen "en vilsen 15-åring" undrar hur man flirtar och får någon intresserad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej! Jag har en fråga, och ville oxå säga att ni gör ett fantastiskt jobb här, tack för det:) Jag har precis börjat gymnasiet o känner nästan ingen, men trivs jättebra. O så e där en kille i min klass. Han e skitsöt o helt ... ja, perfekt . Jag blev så jäkla kär i honom redan första dagen, fast då mest för att han var snygg och verkade schysst. Men nu, när jag gått där 2 veckor, så har jag upptäckt att hans personlighet är helt underbar! O det gjorde mig inte mindre kär... Men till problemet. Jag har ingen aning om hur man flörtar, och han e liksom riktigt populär, o går på fester o så, men det gör aldrig jag, fast jag har vänner o så, o e accepterad, o det e många som ser upp till mig för att jag e så "lugn o säker o mogen". Men det e jag inte! Hur ska jag få honom intresserad?? Visst, han blinkar till mig o sånt, men det tror jag han gör med fler tjejer, han e liksom jätteöppen mot alla.. MVH en vilsen 15-åring

Svar:

Att "flirta" handlar ju egentligen om att visa intresse. Hur man visar intresse är upp till var och en, det finns många sätt.
Men du måste våga ta kontakt med honom. Börja prata med honom, sätt igång en konversation om vad som helst. Om du börjar prata med honom ofta så visar du ett intresse. Om han känner samma kommer han börja prata ofta med dig också = ett gensvar.
Ni går ju i samma klass så tillfällena för er att prata måste ju vara många.
Det är helt enkelt så man börjar och sen utvecklas det hela, om det finns ett intresse från båda håll, vill säga.
Våga börja prata med honom och var dig själv, det är mitt råd.

Lycka till!

Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela