1 av 2
2 av 2

Hårt mot väggen - med Mackan Lindström

Om du inte känner igen Mackan så har du antagligen aldrig varit ute i Stockholms krogliv. Eller så har du blundat. Nyheter24 ställer nattens prins, Mackan Lindström, mot väggen.


Hårt mot väggen

Sex & Blandat tror på öppenhet och direkta frågor. Varje vecka ställer vi därför utvalda profiler hårt mot väggen - och vi kräver raka svar!

Mackan Lindström hittar du på:

http://dancingmadlybackwardsonaseaofair.tumblr.com

Mackan är inköpschef på SOLO om dagarna och DJ extraordinaire om nätterna. Han har spelat på i princip alla ställen du kan komma på; Riche, Kåken, O-baren och Spy Bar är några av de ställen som han behagat med sin gungiga musik, gungiga frisyr och gungiga personlighet.

Dejtar på:
Jag är nog inte den som dejtar så mycket… jag vet, standardsvar, men jag skulle dock vilja säga att när (eller snarare om) det händer så blir det nog på ett ställe eller typ stadsdel där man inte känner alla i baren.
ÄLSKAR att vara på en bar där man får bäst service, men fokus ligger ju på bönan man är med och inte "bandjärnet" som kommer flygande....

Favoritdrink:
Får man säga öl? Många som känner mig vet att jag är ganska färsk på det här med guldfärgad dryck (”öl-fölet Lindström”) men skulle nog säga att jag gärna tar en kall öl istället för en drink. Om jag verkligen måste välja en drink så är det ju enkelt som fan, Gin’n’Tonic, alla dagar i veckan!

Bästa sexlåten:
Musik är som sex i sig... men allt med Black Sabbath funkar toppen. Tips: Black Sabbath - Warning

Bästa kärlekslåten: Återigen, musik ÄR kärlek! Tips: Dennis Brown - Don´t know why

Bästa flirtknep: Är nog sjukt dålig på att flirta tror jag. Brukar dock alltid vara glad som fan, så vi kör på det.

Längsta förhållandet: Med mig själv och min lägenhet… närå, lite mer än 4 roliga år.

Favoritpreventivmedel: Beror på om man kilar stadigt eller inte. Kondom är ju kanske inte alltid en "stämningshöjare", men dock en bra kompis som singel.

Bästa sexleksaken:
En påhittig snygg tjej med egna "intressen".

Favoritställning: Väldigt olika (tro det eller ej...) men helt beroende på med vem man är med, det finns ju ett par att testa.

Blir avtänd av: Tystnad och tafatthet.

Favoritklubb: Går inte att välja en tyvärr, det finns sjukt många som är grymma på att leverera musik som får oss dödliga att röra på diverse kroppsdelar. Så tack till er som har kärlek till musiken!

Senaste kyssen: Skulle vilja säga ikväll, men det var ingen hemma i lägenheten när jag kom hem från jobbet. Men kyssar och champagne är en bra start på dagen.

Senaste sexet: Otippat. Punkt.

Bästa sexknepet: Ta för dig och säga/visa hur du vill ha det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.