Filippa Berg.
1 av 4
Filippa Berg. - Foto: Emelie Lager
Veckans tjejpanel består av...
2 av 4
Veckans tjejpanel består av...
Erica Valentina.
3 av 4
Erica Valentina.
Qlara Djamila Kassman Soukkan.
4 av 4
Qlara Djamila Kassman Soukkan.

Tjejpanelen: Hur blir man en bra pojkvän?

Hur bär man sig åt för att bli en bra pojkvän?En fråga som säkerligen många pojkar ställer sig.Och vilka är bättre att fråga än Sex & Blandats tjejpanel?


Veckans panel

Erica Valentina, 21 år, bloggare på Sex & Blandat.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/ericavalentina

Filippa Berg, 21 år, redaktör för Sex & Blandat.
Bloggar på: http://filippaberg.se

Qlara Djamila Kassman Soukkan, 17 år, bloggare på Nyheter24.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/djamila

Erica Valentina:

- Det beror väl på vad man letar efter i en människa. Jag som är en ganska frispråkig och spontan person föredrar en man med tålamod. Så att försöka lite hårdare när man har problem i sin relation eller att han kan förlåta. Jag uppskattar när man kan lägga sina olikheter åt sidan och bara älska. Så att öva på sitt tålamod, och se över mina brister är en bra början.  Man ska heller aldrig glömma av småsakerna, som att kanske vakna upp bredvid sin flickvän, eller få en kyss innan man går och lägger sig.
Man kan oftast glömma av vad en människa har gjort för en och vid vissa tillfällen så kan det vara skönt att veta att man har en flickvän som gör det där småsakerna och ger henne tillbaka allt hon gett dig. Så vårda kärleken du har till din flickvän, så kommer den att växa.

- Det jag dock behöver mest av en pojkvän är uppmärksamhet, Att han påminner mig lite då och då att det faktiskt är jag som är den ende för honom, så att kanske någon dag i veckan göra något alldeles extra fint för sin flickvän skadar inte.


Filippa Berg:

- Generellt sätt så tror jag att det gäller att vara, för det första, ärlig. Annars blir det bara problem.
Det är viktigt att låta sin partner få space, ha ett eget liv.  Något som också är otroligt viktigt är bekräftelse. Det talas ofta om bekräftelse som en ful och smutsig sak att vilja ha och behöva, men så är absolut inte fallet. Alla behöver bekräftelse, inget konstigt med det. Och den som ska ge en det till största del är ens partner. Man ska boosta varann och få varandra att må bra, det är väl hela tanken med ett förhållande, inte sant?

- Jag tycker att man ska vara peppande och stöttande i allmänhet, man ska heja på varandra. Svartsjuka i mer än små små, obetydliga mängder är en relationsdödare.
För att bli en bra pojkvän (eller flickvän) ska du helt enkelt hjälpa din partner att utvecklas och växa som människa tillsammans med dig, då kommer ni att hålla länge.


Qlara Djamila Kassman Soukkan:

- Haha shit. Då måste man vara fett bra !
Nej men spontan, då är man bäst. Hitta på roliga saker. Inte vara sån som är rädd för att bjuda ut, ringa, höra av sig. Inte vara tillbakadragen. Veta vad man vill. Och ha ett jävla liv. Är otroligt trött på killar som sitter och inte gör ett skit. Som är totalt ointressanta och okreativa. Som bara vet att dom är snygga. Och känner typ att dom inte behöver vara personliga eller prata för det. Snälla kill me, då kan du hålla dig som pojkvän i 1 dag. Seriöst. Usch! 
Och att vara ärlig är väl det bästa. Men det är så jälva klyschigt och tråkigt svar, och det ingår redan i om man har en relation.

- Så jag skulle säga att det bästa sättet att bli i alla fall min världens bästa pojkvän skulle vara en spontan pojkvän, som inte skäms över att visa sina känslor och att han faktiskt bryr sig. Men fan, inte en smörig och känslig kille. Det är helt andra saker.
Oh fett bra pojkvän.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!