1 av 3
2 av 3
3 av 3

En telefonvärdinnas dagbok

Marielle jobbar som telefonvärdinna. Här är hennes dagbok.


Vem är Marielle?

Läs intervjun med henne här!

LÖRDAG

Jag ser ner på telefonvärdinnor som ser ner på sina kunder, eller som inte anstränger sig för att göra ett bra arbete. Bit inte den hand som dig föder - kom ihåg varför du får betalt. 'Dårarna' som är 'perversa' och 'äckliga' är anledningen till att du som telefonvärdinna får betalt. Oftast går det för mig bra att hålla en käck och genuint välkomnande attityd.

Jag är glad över att få ett samtal då samtalet innebär kosing, och jag är glad över att göra mannen i andra telefonen belåten med vad han har slösat pengar på, men så har vi ju alla (vi som ej kan konkurrera med tibetanska munkar i inre frid) dåliga dagar då långsamma människors sengångarmakliga fotsteg framför oss är sådär extra irriterande, då barnskrik på tuben ljuder extra plågsamt och då dom artiga telefonkarlarna är klåda och otyg med sina löjliga sexuella preferenser.

Någonting som är populärt och som jag idag smått surnade till av var besattheten vid generade tjejkinder. Trots att karaktären "Nina 16" är en allt annat än oskyldig tjej som vet exakt hur snopp smakar, hur fittan ska krama och  hur det känns att förlora den anala oskulden förväntas hon bli generad när någon ser henne naken eller då hon hånglar med klassens snygging, för ner handen innanför hans jeans och boxers och möts av ett blodfyllt kön.

Två av tre samtal denna lördag inbegrep sensuell genantism med "Då blev du generad?" och "Blev du generad då?".

Det ena ett uppmanande påstående för att locka mig att säga "Ja! Det var så pinsamt!" och det andra en inte lika manipulerande fråga som heller ej fick ett jakande svar; "Nej", och jag tänkte 'Men herregud..'

Jag kände mig trött på att agera ett tragiskt litet tonårsvåp som blygs sex och nakenhet i en absurd kontrast till hur hon slampar runt med trosan åt sidan. Det är inte rimligt, men det passar männens fantasier på vägen att placera vit, fisljummen gegga på toalettpapper. För det tilltagna minutpriset tycker jag att det minsta jag kan göra är att möta deras fantasier och att det göra med övertygelse, men som nämnt; vissa dagar är det svårare än andra att te sig överväldigad av genans och pinsamhetsrodnad vid blotta åsynen av ett maskulint könsorgan.


SÖNDAG


Som förra veckan förutspått; Viagramannen slog mig en signal. Han ville i vanlig ordning förlusta sig med blå piller, skinnbanjo och Nina 16. Denna man är en av dom som gör mig som mest perplex. Han ber mig inte att onanera och stöna, och ibland är sexkopplingen i samtalen mig ganska främmande, men jag får anta att det beror på att jag inte delar hans preferenser eller snuskidéer. Exempelvis kan han i detalj vilja höra hur hårig Ninas moders rövspringa är eller hur lång den längsta förhuden hon har sett var.

Vid dessa stunder så tänker jag, angående fråga #1: 'Hur i HELVETE ska jag kunna veta det, tror du att jag har spanat in min morsas klyka?' och angående fråga #2: 'Alltså.. va?'

Jag svarar väluppfostrat att troligtvis är hennes arsle mer behårat nu än förr då lurv tycks öka i mogen ålder, samt att den längsta förhuden jag har sett var lite.. eh.. ja.. jag är ingen förhudsexpert och svarar svävande. Just detta gjorde jag ikväll då båda frågorna åter kom på tapeten. Min analys angående vad det är för typ av man som tänder till på att höra om mödrars kroppsbehåring är relativt bristfällig, men det är någonting jag fnular på.. antagligen för att i slutändan bli besviken över att ingen märklig person hittas under telefonytan, utan att han är vem som helst - som din ordinäre busschaffis som med buttert skrynklig uppsyn tar dig ombord om måndagmornar på väg till ditt jobb.


MÅNDAG

Efter standardbabbel om en len liten vagina och andfådda kvid att ljuda då jag hävdar mig penetrera mig med en gurka men likt en lögnaktig jävel står och tittar ut genom fönstret - totalt gurkfri - återkom en kär 'favorit';

Fluktarroboten.

Denna gång hade han en spännande tunnelbanesaga att berätta för mig. Han flåsade relativt runkpassionerat samtidigt som han i den för honom typiska monotona maskinstämman sa att han hade sett en "donna" som han ville ha "samlag" med (orden inom citat är dom exakta orden han använde, ja).

Hon hade varit lång och burit en kort kjol, vilket var enormt uppskattat av honom. Låren hade sett lena ut;

"Jag ville smeka dom med mitt ollon."

Jag tänkte att det måste vara en skräck för honom att höstkölden är på ingång. Han dröjde med sitt svar. Tunga andetag tog över.
Sedan sa han:

"Ja.. Det blir mycket täckjackor. Men sedan vill tjejerna ändå visa upp sig, men de gör det inte utomhus då. För kallt. Så de går in. De går på disco."

Vinterns räddning för en fluktare; brudproppade krogar med bara ben och discodans. Han våndades inte vintern - han hade en plan B.

"Det går bra", sa han.

Det går bra.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!