Lördag 25 Sep
Stockholm

En singeltjejs bekännelser v. 38

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent Ida, 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till filippa.berg@nyheter24.se

Mina semesteräventyr på ön fortsätter utan några som helst tecken på att avta, jag kunde knappast ha det bättre.


Torsdag

Efter en heldag på stranden var det hög grad för den obligatoriska inloggningen på Facebook för att kolla att Stockholm fortfarande står kvar och att människor lever och mår bra.

"Puss. Miss you."


Läser meddelandet igen. Från Honom givetvis. Jag skriver tillbaka men får inget svar. Tre ord bara.

Som en påminnelse att Han finns. Det är alltid så. Han låter mig inte glömma honom vare sig jag vill det eller inte. Och varje gång jag har försökt händer det. Ett meddelande, ett sms, en låt som påminner om hur det var en gång i tiden och som får mig att återuppta hoppet om att det kanske kan bli så igen. Han låter mig fan inte glömma honom.


Fredag


Veckan inleddes ju pinsamt trögt då min kropp ännu en gång lämnade sitt lilla bevis på att jag fortfarande är en kvinna som mår fint och kan bli med barn, hallelujah! (Helt fantastiskt vad mycket bättre en text kan bli med hjälp av lite förskönande omskrivningar!).

Men nu var jag tillbaka på banan igen med siktet inställt på en ny kandidat - David. I ärlighetens namn måste jag medge att jag slängde jag ett getöga eller två åt hans håll redan när Sakarias fortfarande var aktuell men efter hans hemfärd förra veckan finns det inga hinder längre.

Det vankades brakfest och hela svenska gänget möttes upp på kvällen i en otrolig takvåning med en enorm terrass, bar och tillhörande bartenders.

”Vad fin du är”

Sa David lågt och virade sina armar omkring mig i en intim kram samtidigt som han strök sin hand längst med min rygg och pussade mig på kinden.
Det skulle bli en enkel match.

Folk strömmade in, drinkar i regnbågens alla färger flög ut från baren i takt till den dunkade musiken och man slutade aldrig imponeras av den maffiga utsikten över ön.

Hela kvällen såg jag till att hålla mig i närheten av David (förmodligen lika diskret som ett kylskåp på rullskridskor MEN man kan inte vara bäst på allt) och när timvisaren hade passerat två la han handen mot min kind och kysste mig mjukt.

Två timmar senare drog han bestämt in mig i vår dusch och satte på vattnet. Djupa kyssar, utforskande händer och fina ord strömmade över mig tillsammans med vattnet och även om jag hade tänkt mig ett aningen lugnare avslut på kvällen var det rätt svårt att ignorera ett praktstånd rätt upp i ansiktet.

Han lyfte upp mig, pressade min kropp mot väggen och tryckte in sin kuk i mig. Jag knep åt mina ben runt hans midja och klängde mig fast runt hans hals när han sakta stötte in och ut i mig. Han tog ut mig ur duschen och placerade mig framför handfatet där han började knulla mig bakifrån. Jag höll ögonkontakt med honom hela tiden med hjälp av spegeln vilket bara gjorde mig ännu kåtare (att se sig själv ha sex är faktiskt inte helt fel). Vi fortsatte vår rundtur genom lägenheten in i sovrummet där han kämpade mot orgasmen tills han sprutade över mina bröst.


Lördag

När vi vaknade var hela lägenheten full av människor så morgonsex var inte ens att tänka på (fanfanFAN!).
Han drog mig intill sig, kysste mig och masserade mitt ena bröst samtidigt som han pressade upp ett av sina lår mellan mina ben. På bara några sekunder kände jag de välbekanta ilningarna mellan benen och hur pulsen ökade. Mycket motvilligt går vi upp några minuter senare efter att jag smekt hans hårda kuk en sista gång.

Vi är tillsammans hela dagen och hela natten men aldrig ensamma. Vi låg sammanslingrade i havet, kysstes på klippor och strök våra händer över varandras kroppar så fort tillfälle gavs. När vi satt på båten kom han upp bakom mig, andades lätt i mitt öra och sa lågt:

"Vänta bara tills vi kommer till min lägenhet, vi ska ha sex överallt. I duschen... i köket... på terrassen..."
Samtidigt som han smekte insidan av mitt lår ända upp till ljumsken. Hans rättframhet gör mig helt generad och plötsligt känner jag mig som en pryd och präktig liten flicka som absolut inte ska syssla med såna perversiteter.

I taxin tar han min hand och pressar den mot sitt stånd, på förfesten hade han alltid minst en hand på min rumpa och på nattklubben bet han mig i bröstvårtan rakt igenom min klänning. När vi för första gången på hela dygnet befann oss ensamma var solen på väg upp och då hade ingen utav oss så mycket som en tanke på sex.


Söndag

Till vår stora frustration utspelade sig söndagen precis likadant som gårdagen. Vår dag på stranden blev till kväll som blev till natt i sällskap av alla våra vänner. En kyss här, en smekning där, Davids sexiga röst som viskade snusk i örat på mig. Det hela börjar bli rejält påfrestande.


Måndag

Under natten drömmer jag att jag får orgasm, eller om jag kanske fick det på riktigt. Själva känslan i drömmen var precis som i verkligheten.

Hur orgasmen byggdes upp och att det bara krävdes lite stimulans från trosorna för att få min fitta att dra ihop sig i kramper.
Det här börjar gå för långt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela