1 av 3
2 av 3
3 av 3

En telefonvärdinnas dagbok v 38

Marielle jobbar som telefonvärdinna. Här är hennes dagbok.


Vem är Marielle?

Läs intervjun med henne här!

TORSDAG

Jag skulle just sätta gaddarna i ett rödsaftigt äpple då en man ringde, ty han ville att Lisa 24, skandinaviskt blond och blåklintsblåögd, skulle hugga in på hans röda saftiga ollon - dock utan tänder.

"Tycker du om att suga?"
frågade han.

En inte allt för ovanligt fråga i sammanhanget telefonsex.
Lisa älskade att idka med munnen, vilket innebar "Ja"-svar med en glatt kåt stämma. Mannen ville höra ljudet av penissnaskande, för vilket jag förde min näve mot min mun och kletade på för att fejka oralt behag.

Det kan bli en komisk syn många gånger då jag pratar i telefonen. Ibland slickar jag på min hand för att ge sken av tunga mot karlalem, ibland smiskar jag mig själv för att mannen vill höra en bestämd klatsch på rumpan. Många gånger vill dom höra ljudet av min extremt - såklart - våta fitta ("Jag är sååå våt... och trång" - vad annars, enorm likt en grotta och torr som fnöske?) som dom imaginärt penetrerar med frenesi.
Då smygspottar jag saliv på mina fingrar, kränger i tysthet ner mina byxor och plaskar saliverat runt lite i hallongrottan ackompanjerat med plastiga stön för att sedan föra luren till örat och fnittra "Hörde du?" för att jag aldrig fattar att dom faktiskt hör det där pölvirvlandet.

Sedan vill dom vänligt nog få mig att lyssna till deras runk, vilket jag gör... och jag hör absolut ingenting, möjligtvis dova stön och ett mystiskt ljud som låter lite som ett höstlöv som faller till marken.

Mina karaktärer - den blonda 24-åringen & den mörka 16-åringen - får givetvis båda sexuell dåndimp av det ickeexisterande ljudet från en herre som har dragit ner sin söndertvättade kalsong & skakar runt sitt kön i vädret samtidigt som han har osedliga tankar om unga, särade lår.


SÖNDAG


"Var det längesedan du hade samlag?" frågade mannen i andra änden telelinjen. Samlag... samlag... smaka på ordet. Sterilkokat vaginalt sekret, sockrat och rört med KD-krucifix till en reproduktionsgegga att applicera på perverat knull för att utropa "Varde samlag!" och återställa den rena ordningen i dekadent rike.
Kortfattat: så jävla städat.

Jag föreställer mig en man som sover i blårandig pyjamas, till sina vänner muttrar att "Feminismen har gått för långt" och ogärna knu.. nej, förlåt.. SAMLAGAR på annat vis än i missionären. Han tycker om biff, ärtor och potäter vilket han sköljer ner med röd mjölk efter bordsbön.

Detta är självfallet bara fördomar vilket innebär att jag säkert har fel och att den som talar med mig om 'samlag' troligtvis inte är ett dugg präktig egentligen utan tycker om att glida runt i tighta läderbyxor som han då och då plockar fram kuken ur för att han tycker att det är coolt att en skärrad Lena 36, städerska på kommunen, ser hans kön på väg till matbutiken. Han äter soppa på grisögon med ögonfransarna kvar och han sover naken. Det är antingen det, ellerdet förstnämnda. Finns inget mellanting. Grisögon eller bordsbön.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!