1 av 3
2 av 3
3 av 3

En telefonvärdinnas dagbok v. 39

Marielle jobbar som telefonvärdinna. Här är hennes dagbok.


Vem är Marielle?

Läs intervjun med henne här!

ONSDAG

Då jag under 2007 arbetade med telefonsex under ett litet tag tyckte jag att de så kallade "avvikande" samtalen var de klurigaste. De där jag skulle utstöta det svårhärmade ljudet av en 45-årig man som får brölorgasm och då jag skulle diskutera hur mäns snoppar ligger i badbyxorna på stranden och då jag skulle vara en häftig muskelbrutta som brottar ner mannen jag talar med... sådant.

Svårt.

Det tycker jag fortfarande. Variationen kan vara trevligt utmanande, men minuterna flyger så lockande simpelt då det enda som avkrävs av mig är att kvida fejkade kåtma och väsa att jag är 16. Att inneha bumliga muskler och Pippi Långstrump-styrka samt leka brottning kräver desto mer vakenhet, fantasi och imrpovisationsinitiativ.

Det allra svåraste då tyckte jag var när undergivna män ringde in och önskade dominering, förnedring eller straff för att dom var sådana olydiga ponkar. Jag fann det otroligt knepigt att roa dessa med domineringstekniker, för det föll sig inte naturligt för mig att domdera och nedvärdera eftersom jag inte hade någon erfarenhet av undergivna karlar i mitt verkliga liv.

Minns hur jag 2007 tafatt greppade efter passande ord och slutligen kom fram till att jag skulle be telefonsnubben att klä av sig helnäck och ställa sig vid fönstret så att alla kunde se hans bara lekamen, som en start. Här klickade han mig och telefonen tutade dött. Jag kommer aldrig att få veta om det var för att jag var så fruktansvärt usel att han bangade, eller för att jag var så fantastisk att han redan hade sprutat. Jag gissade på det förstnämnda...

Nu fyra år senare hade jag klokt nog funnit en prima lösning på problemet då kunden kallad Skallslaven ringde mig. Jag valde helt enkelt att så gott jag kunde översätta kvinnlig undergivenhet till det manliga perspektivet samt orientera mig på den maktstigen med hjälp av slyngelns subtila guidning. En ung man, utstrålande intelligens och med artigt språk, talade med kärlek om sitt vurmande för starka kvinnor som tar bestämda kliv i klapprande klackar som hårt stöter mot asfalt.

Min Lisa var nu inte bara blond och ljuv utan även rivigt rakryggad, besittande makt över den hundande Skallslaven som ville just... hunda.

Vi pratade om middagsbjudningar för mig och mina väninnor. Hur jag, Lisa, är iklädd någonting lyxigt och förnämt svart, och hur han är avklädd så när som på en rosett runt sin penis. Hur jag plingar på honom med en receptionsklocka och han kommer rusande på en sekund för att uppvisa sockerbitstrick och få lydighetspoäng;

"Jag ber dig att lyfta ena benet rakt, och då du gör det fnyser jag att det var för krokigt och jag kastar vinet ur glaset på dig. Sedan tvingar jag dig att hämta nytt rödvin och att slicka upp det som har kommit på golvet."

"Förlåt mig så mycket miss Lisa för att golvet blev smutsigt. Givetvis ska jag torka upp."

"Skall!"
avbröt jag då och då honom med för att han i telefonen skulle skälla likt en schäfer.

Detta hade han instruerat mig vilket gjorde det smidigare för mig att veta vad han ville ha. Bara positivt. Jag behövde inte plattfall ickeauktoritärt mumla någonting förvirrat om nakna mansrumpor vid stora fönster, utan kunde spatsera vidare kring hans redan utstakade sfär och placera vassa stilettklackar på honom samt begära av honom att hämta mig drinkar och vara min mänskliga fotpall. En riktig dunderteater då jag vare sig är dominant, bär stilettklackar eller dricker drinkar, men - slavat belåten blev han.

Gott gjorde jag ifrån mig och på något sätt värmde detta samtal mig ovanligt mycket för han verkade så genuint rar av sig och det är så vitt jag har greppat många gånger beklagligt kämpigt för en uppassande, förnedringspigg man att finna en sexuell relation där han kan be om dessa saker som Skallslaven bad mig om för en tickande minuttaxa. När samtalet hade lagts på kände jag att jag verkligen hade gjort väl som hade tillfredsställt hans 'avvikande' behov.

Om inte till fullo, så åtminstone en smula. Åtminstone med låtsasstiletter och smutsigt golvvin i en fantasivärld för hans UG-skall att råda i.


MÅNDAG

Min kära stammis Fluktarroboten ringde just som jag skulle till att logga ut efter ett par timmar av fattig fart på linjen.

Denna gång hade han ingen spännande verklighetsbaserad bröst- eller benhistoria att berätta. Nu prackade han på mig en fantasi om hur bedårande kåta Nina 16 hade legat på en skärgårdsklippa under sommaren och solat sina fasta tuttar topless-bruna och att han lite casual hade promenerat förbi för att stanna till och studera behagen, den platta magen och dom badvåta spirorna som särades i hopp om att någon sexig fluktargubbe skulle ha vägarna förbi och med kikare kolla in blygdläpparna som pressades mot det tunna trostyget.

Jag tänkte att vad han tidigare hade sagt till mig om att vintertiden inte var honom till besvär inte kunde ha varit fullständig ärlighet, så som han nu redan i september flåsade fram erotiskt dagdrömmeri om påhittade julieskapader.

Ivrigt befläckade han sitt hårda kött, för att därefter med sin kännetecknande stela stämma staka fram:

"Så. Ja. Nu kom jag."

Så torrt som om han hade sagt "Vi måste köpa nytt toalettpapper" till sin sambo, men så blött att han var tvungen att hämta nämnda papper för att torka och i frid gå vidare med sitt fluktarliv i jakt på nya sköna damer med bråddjupa blusklyftor i Ica-köerna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.