Läsarfråga: Kommer min flickvän att ha sex med andra killar?

Signaturen "Kär pojkvän" oroar sig för framtiden med sin flickvän.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hejsan! både jag och min flickvän är båda 15 år. Vi har varit tillsammans ( håll i hatten ) i ungefär 16 månader. Vi säger båda att vi ska vara tillsammans för alltid och aldrig ha sex med någon annan. ( vi har ett väldigt aktivt sexliv ). Men så klart så är jag så ledsen för jag fattar ju att antagligen ( även fast vi är tillsammans som vuxna ) så kommer ju hon att ha sex med flera andra killar. Jag skulle vilja ha lite råd eller stöd eller något sätt jag skulle kunna tänka på för att få det mindre jobbigt. Och tjejer tror ni en tjej kan säga en sådan sak och verkligen menna det? Jag är jätte kär i henne och hon i mig.
MVH Kär pojkvän


Svar:


Ja, det tror jag absolut att hon menar och det är självklart möjligt att det blir ni för alltid.

Men måste du verkligen oroa dig för allt det där nu? Jag förstår att det kan vara svårt att låta bli att tänka på när man är riktigt kär i någon, men tänk på allt det positiva ni har istället för att oroa dig för framtiden! Det är omöjligt att veta vad som kommer att hända, så varför oroa sig?

Ni är bara 15 år och har hela livet framför er. Saker och ting ändras.
Hon kanske kommer att ha sex med andra killar i framtiden, ja. Men vem vet var du är då? Ni kanske har slutat vara kära i varandra för länge sen då och har nya kärlekar som ni är fullt uppe i, även om det känns jättekonstigt att tänka så nu.

Min poäng är att allt löser sig, så oroa dig inte.
Njut av den vackra kärlek ni har nu, den första kärleken är så fantastiskt speciell, och den upplevelsen kommer ni för alltid att ha delat med varandra.
När hon får frågan om hennes första kärlek så kommer hon att berätta om dig. Du kommer att forma hennes sätt att se på andra, hennes sätt att visa kärlek och hennes sätt att älska.

Du kommer att göra djupa avtryck i hennes själ och ni kommer alltid att vara speciella för varandra. Hur underbart är inte det?


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!