Måndag 2 Aug
Stockholm

Killpanelen: Okej att träffas på nätet?

Viktor Frisk.
1 av 4
Viktor Frisk. Foto: Armand Dommer.
Zeke Tastas.
2 av 4
Zeke Tastas. Foto:
Dennis Danielsson.
3 av 4
Dennis Danielsson. Foto:
Veckans panel består av...
4 av 4
Veckans panel består av... Foto:

Fler och fler träffas numera via nätet. Dejtingsajter, bloggar och Facebook är vanliga mötesplatser. Nu frågar vi killpanelen: Är det okej att träffas på nätet?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckans panel

Viktor Frisk, 16 år, modell och bloggare.
Bloggar på: http://viktorfrisk.com

Dennis Danielsson, 24 år, dejting- och förförelsecoach.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/raggningsexpert

Zeke Tastas, 36 år, creativ director för reklambyrån Pistol Agency.
Bloggar på: http://thepistolagency.tumblr.com

Viktor Frisk:

- Personligen tycker jag det är bättre att ta kontakt med en person i verkliga livet istället. Men blir man kär så blir man kär, så att kunna bli kär på nätet är väl en lösning om man inte hittat kärleken i verkliga livet.

- Jag är bara 16 år så jag nätdejtar inte men jag har också träffat tjejer på internet. Det är även ett sätt att hålla bra kontakt.


Dennis Danielsson
:

- Jag känner faktiskt ganska många som har träffat sin partner via nätet och de flesta har det riktigt bra tillsammans. Kärlek är kärlek oavsett om man träffas via nätet eller ute på stan, så jag anser absolut att det är helt rätt om de rätta känslorna dyker upp. Likväl som två personer kan träffas ute på krogen, på ett café eller något annat ställe så är nätet ett riktigt bra alternativ.

- Nätet kan till och med innebära fördelar då man kan ta sig tid att lära känna någon under så lång tid man känner att man behöver innan man ska träffas ansikte mot ansikte. Jag tror dock att det är viktigt att man verkligen är genuin i sitt agerande och i sin beskrivning av sig själv på nätet, helt enkelt för att det ska fungera bra när ni väl träffas "i verkliga livet" också. Där kan jag verkligen slå ett slag för jagodu.com's videochattfunktion, som tar en ett steg närmre att verkligen träffas på riktigt. Så tummen upp för alla er som hittar den riktiga kärleken på nätet, ni blir bara fler och fler!


Zeke Tastas
:

- Jag och en kompis utvecklade en modell för en himla massa år sedan. Den hette ”garanterat ligg inom en vecka på nätet”. Jag vet, snärtigt, eller hur? Den byggde på en kombination av marknadsföringsteori och gammalt hederligt bonnförnuft på krogen. Typ ”The Game” minus hyponstjafset. Enligt vår försökskanin så funkade den alldeles utmärkt. För det är med att träffas på nätet som det är med att träffas på alla andra sätt; alla sätt som funkar funkar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela