Torsdag 27 Jan
Stockholm

Läsarfråga: Förlora oskulden?

Vem ska man egentligen välja att förlora oskulden med? Någon som betyder något eller någon som inte gör det?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

hejhej asso ja har tänkt på en sak. Alla säger typ att man ska förlora oskulden med någon som man tycker om och blablabla, men liksom ett förhållande tar ju oftats slut när man är ung och så. Och ja tror att de blir svårare att komma över personen om man förlora oskulden med den. För om man skulle göra de med någon som inte betyder så mycket för en så skulle de nog inte bli lika jobbigt. Asso ja tänker alldeles för mycket :(


Svar:

Ja, du har nog rätt i att du tänker lite för mycket! När ett förhållande tar slut gör det i princip alltid ont, oavsett om personen var den du förlorade oskulden med eller ej.
Försök att inte tänka så långt in i framtiden, för då lever du aldrig riktigt i nuet. Se det inte som att du ska försöka hindra negativa saker från att hända utan att du istället ska försöka få positiva saker att ske!

Rent krasst kan man väl säga att livet stundtals kommer att göra otroligt ont. Så lika bra att försöka ha det så bra som man kan, när man kan, och inte oroa sig för vad som komma skall?

Personligen tror jag att den bästa första sexupplevelsen är med någon man verkligen tycker om, så jag tycker absolut att du ska köra på det.
Men i slutändan så handlar det alltid om vad som känns bäst för just dig.

Lycka till!


Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela