Fredag 21 Jan
Stockholm

Läsarfråga: Vilken kille ska jag välja?

"Anonym" har varit otrogen mot sin kille och vet nu inte vem av killarna hon ska välja.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej ! Jag har ett ganska krongligt relations problem som jag skulle villa ha lite hjälp med. Det är så att jag är ihop med en underbar kille , o vi har varit nu i 10 månader ihop. MEN nu har jag träffat en ny intressant kille som jag var otrogen med. Min pojkvän vet inget om min o nya killes relation. Jag o nya killen har börjat träffas . Jag vet inte vilken dera jag borde välja, den nya killen är en hopplös romantiker och är så underbar o dessutom 1 år äldre men jag kan inte lämna min nu varande kille jag vill inte krossa han hjärta. Dessutom skall jag o min kille fara till thailand på sportlovet och resan är planerad och allt, det skulle kännas skit att avboka allt. Tack !


Svar:

Man brukar ju säga "if you are inl ove with two people, choose the second one. Because if you really loved the first, you would never have fallen for the second."

Även om du skulle gå tillbaka till din pojkvän, hur skulle ni kunna komma över en sådan här otrohet? Det krävs väldigt mycket för att det skulle kunna gå att laga, särskilt som du inte ens är säker på att du ångrar dig. Tyvärr, men du har nog redan förstört ditt förhållande.

Att inte lämna någon enbart på grund av rädsla att såra denne är faktiskt riktigt elakt. Jag tror inte att du skulle vilja att någon var ihop med dig av medlidande, eller hur? Det är inte så det ska vara och det skulle aldrig hålla i längden ändå.

Resan till Thailand är det förstås tråkigt att ni missar, men det känns som en petitess i sammanhanget.
Ställ dig i din pojkväns situation. Hur skulle du känna om han hade varit otrogen och sen "inte kan välja" mellan dig och den andra tjejen...
Och om du nu skulle välja att inte berätta om den andra killen. Hur skulle du själv kunna leva med det på ditt samvete?

Du får nog inse fakta, du har förlorat din pojkvän.
Det bästa du kan göra nu är att göra slut så fort som möjligt och försöka vara en bättre flickvän till den nya killen.


Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela