Läsarfråga: Är han intresserad?

Hur vet man om han är intresserad?


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej, det e såhär att jag har fastnat för en kille som är 1 år äldre än mig, jag är 16 år. Har chattat med honom på facebook för ca en vecka sedan. Sedan i förrgår skickade min kompis ett sms till honom, med min mobil och då svarade han inte. Igår i skolan gick jag och några kompisar förbi honom och hans kompisar. Han sa hej till mig, tyst så jag hörde såklart inte. Så hans kompisar bara oooh dissen du fick av henne hon kolla inte ens på dig! Kände mig lite dum, så jag skrev på facebook igen senare på kvällen palla dissen :( (sedan sms:et då) o han logga ut. Jag fattar inte, han sa hej, men det e också han som dissar... han verkar ju lite intresserad men ändå inte. Hur ska jag göra? Desperat hjälp.. Tack på förhand!


Svar:


Det låter som att han är lika osäker som du och att ni liksom går om varann. Ganska vanligt i början av en förälskelse/"fling"...
Det som vore coolt är om du tog kommandot och visade ditt intresse lite tydligare. Säg hej högt och tydligt, försök stå och prata med honom en stund. Var inte blyg, var stolt över dig själv. Självsäkerhet är attraherande.
Att han inte svarade på smset kan bero på att han var osäker på vad han skulle svara, jag vet en del människor som velar i evigheters evighet med sms till den de är intresserade av.
Och Facebook-grejen kan faktiskt bero på tekniska fel, Facebook-chatten är ju inte känd för att vara den mest pålitliga...

På hans kompisar låter det ju helt klart som att han är intresserad... jag tror på att vara lite modig i det här läget och visa ett lite tydligare intresse. Vad har du att förlora?

Lycka till!


Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!