Onsdag 8 Dec
Stockholm

En singeltjejs bekännelser v. 44

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent "Ida", 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till filippa.berg@nyheter24.se

Tisdag

På den gamla goda tiden som ägde rum för ungefär ett halvår sen hade jag en KK vid namn Simon.

Det var ungefär i samma veva som jag började skriva min spalt här som vår relation degraderades till endast K som i Kompis. No hard feelings, vi har vårdat vår vänskap så gott det går mellan allt jobb, spelningar och turnéer. Har jag sagt att han är rockstjärna? På riktigt, skulle jag sitta här och ljuga skulle jag komma med något mer trovärdigt.

Hur som helst var det dags att träffas och uppdatera varandra på alla relevanta fronter vilket för honom innebar historier om strippor, kokain, galna fans och en porrfilmsregissör (hans blivande fru), och för min del löst prat om hur jag får min ekonomi att gå ihop. Förmodligen var det mitt val av samtalsämne som gjorde att han med blicken på mina bröst plötsligt avbröt mig mitt i en mening och sa:

"Har du mens? För dina tuttar ser jävligt stora ut."

Lika rakt på sak som alltid. Aningen ställd mumlade jag fram något om att fallet inte var så och babblade vidare. Samma sak hände när vi stod och väntade på tunnelbanan då han helt ogenerat kläckte ur sig:

"Det syns verkligen att du har börjat träna, du är skitsnygg! Till och med så att jag blir lite hård..."

Smått förnärmad skrattade jag bort det hela då han fick det att låta som om jag gått från överviktig flodhäst till anorektisk barbie på bara några veckor. Vi kramades, sa hej då och precis när jag vänt mig om hör jag:

"Jag kanske kommer förbi någon natt..."

Vem vet, vi kanske uppgraderar vår relation till KK igen framöver.


Onsdag

Klockan var efter tio när jag kom förbi Hans kontor där han hålögd satt med dator, symaskin, fakturor, kuvert, mail och tyg runtomkring sig. Jag gissade på att han redan jobbat minst tolv timmar och uppenbarligen hade ytterligare några timmar framför sig. Jag mottog den svarta jackan med motivationen:

"Jag har ingen användning av den längre och sen har jag nog aldrig tackat dig ordentligt trots att du har hjälpt mig många gånger, jag vet hur mycket du tycker om den här jackan, du är en fin vän, ett bra ligg och jag tycker väldigt mycket om dig."

Jag hade precis kommit hem när han smsade:

”Kom tillbaka till kontoret och häng och busa med mig?”

Jag antog att hans kollega som suttit i samma rum tidigare avlägsnat sig. Hade det här varit för ett år sen hade jag utan tvekan gett mig ut i de iskalla höstvindarna och promenerat tillbaka. Men nu skulle jag upp tidigt dagen därpå och just det, jag är ingen toffel som lyder hans minsta vink längre.
Det är slut på det beteendet nu.


Torsdag

En vecka hade gått sen mitt och min kollega Erics onyktra ”sammanträde” ägde rum. Och nu var vi hemma hos mig igen, nyktra den här gången. Faktum var att jag var på uruselt humör och inte alls sugen på några som helst aktiviteter förutom att sova när vi kröp ner i sängen. Hör och häpna, den slampiga sexmaskinen Ida var INTE på humör för perversiteter! Snart börjar väl solen skina på natten och klockorna gå baklänges också.

Jag la mig med ryggen mot Eric för att markera min sinnesstämning utan något större resultat. Han började kyssa min rygg, nacke och hals, och hans skäggstubb gav mig rysningar. Och även om mitt huvud inte alls var med på noterna så var men kropp definitivt det då han dök ner under täcket och började slicka mig, det hade nog kunnat vara riktigt skönt om jag bara hade varit lite kåtare.

Klockan var efter fem och båda hade jobbat så det var inte direkt några mirakel som skedde i sänghalmen. Tänk er tvådimensionellt sex, platt och känslolöst, två streckgubbar som kör lite in och ut i missionären. Det ska ju åtminstone vara 4D-sex om några fyrverkerier ska smälla av. Inte för att jag lyfte så mycket som ett lillfinger för att försöka höja stämningen lite. Min enda insats bestod av två minuter ovanpå honom innan han stoppade mig och snällt vände tillbaka mig på rygg och långsamt började stöta in och ut i mig igen. Suck.

Jag kan inte ens sätta fingret på vad det är med honom som attraherar mig, det skulle kunna vara att han snackar engelska. Kanske en konstig sak att gå igång på men jag tycker att det är lite sexigt att ligga med någon som inte pratar samma språk, för att man pratar ”samma språk” i sängen.


Lördag

Det var Halloweenfirande på schemat och kvällen i ära jobbade vi på samma ställe, Han och jag alltså. Utspökad var jag också, till mitt allra osexigaste jag vilket gav honom ett gott skratt. Lite senare dök han upp bakom mig och frågade:

"Ida, vill du vara min bordsdam?"

Det vad dags för middag och precis som de tidigare gångerna satt jag vid hans högra sida och åt, drack och skrattade.

"Du är typ snygg ändå."

Sa han med ett leende och syftade på min peruk och glasögon.

"Det är bara ett problem med dig, och det är att du inte kommer."

Jag vet inte hur många gånger han har tagit upp det med mig. Han lider förmodligen mer av det än vad jag gör eftersom det verkar punktera hans självförtroende lite smått. Det spelar ingen roll vad jag säger eller hur skönt jag har det, han bryr sig bara om de orgasmer som endast min före detta pojkvän har kunnat ge mig.
Jag har nästan övervägt att fejka en bara för att få tyst på honom men jag skulle aldrig kunna göra det, allra minst mot honom.

Och vad skulle hända om jag nu fick en orgasm? Skulle allting plötsligt förändras över några sekunder? Skulle han falla ner på knä med en diamantring och fria på riktigt den här gången? Skulle vi säga upp kontakten en gång för alla då han äntligen slutfört sitt uppdrag?

Eller skulle vi fortsätta med vår destruktiva relation år ut och år in tills vi en dag skulle inse att det inte finns några känslor kvar och att vi slösat tusentals timmar på ingenting?

Kommentera
Kopiera länk
Dela