1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Hårt mot väggen - med Julia Dansarie

Julia är tjejen som inte är rädd för att vara ärlig. Hennes omtalade blogg fick faktiskt stängas ner ett tag av just den anledningen. Hon är tjejen som festar hårdast av alla men samtidigt lyckas sköta flera jobb oklanderligt.


Hårt mot väggen

Sex & Blandat tror på öppenhet och direkta frågor. Varje vecka ställer vi därför utvalda profiler hårt mot väggen - och vi kräver raka svar!

Julia hittar du på:
http://dansarie.blogg.se

Du kanske känner igen henne som vimmelfotograf på några av huvudstadens bästa nattklubbar. Nu ställer vi henne hårt mot väggen!

Dejtar på:
Dejtar inte, oftast sker magin ute på krogen och har man tur är kvart-i-fem-ragget ett kap. Och om jag skulle tänja lite på gränserna så blir det avslappnat ölhäng på något vettigt hak, som en gång när jag kände för att vara lite wild & crazy och blev uppraggad av en främling på jobbet. Vi satt på Soap bar och drack vin tills musiken var så hög att det inte gick att prata. Det ledde ingenstans, då har jag faktiskt kommit längre med kvart-i-fem-raggen.

Favoritdrink: Dricker i regel inte drinkar men om jag måste välja så tänker jag först gå emot strömmen och vägra säga "vodka med lime och mineralvatten" som är så himla "coolt och gott" (inte). Har på sistone fastnat lite för White Russian som förmodligaste är den sötsliskigaste kaloribomben på hela drinklistan, men det skiter jag i.

Bästa sexlåten: Vem fan bryr sig om musiken när man har sex? Jag har legat till allt från rock till spotifyreklam och märkte ingen större skillnad.

Bästa kärlekslåten: Unspoken med Hurts, sorglig men vacker.

Bästa flirtknep: Gå ut ensam, man får aldrig så mycket uppmärksamhet som när man är själv. Citerar min vän som kom med en instickare: "...och är man riktigt packad finns det alltid någon som vill ta hand om en".

Längsta förhållandet: Ett år med min första och enda pojkvän. Gjorde slut lagom till 18-årsdagen, började hänga på Stureplan och har varit singel sen dess. Säger ju lite om männen där, nej nu är jag hård. Men det kanske har sitt samband.

Favoritpreventivmedel: P-piller, mest för att mina tuttar blir enorma - väldigt uppskattat av omgivningen också.

Bästa sexleksaken: Har inget större förråd men en vibrator är ju alltid trevligt.

Favoritställning: Alla! Omväxling förnöjer. Men om jag var tvungen att välja en att köra resten av livet så skulle det bli bakifrån.

Blir avtänd av: Killar som är för på och stalkar sönder en efter att man har träffats en gång och terror-smsar/ringer/skriver på fb-chatten och vägrar fatta hintar. Schas!

Favoritklubb: White Room. Vad exakt jag gör där är oklart, springer mest runt överallt och på något mystiskt sätt blir nätterna väldigt suddiga där. Ett av få ställen dit jag kan klampa in själv och direkt springa in i en hög med vänner.

Senaste kyssen: Har ett vagt minne av att jag tvånglade en av mina chefer på Spy Bar i natt... (och jag vill inte prata om det).

Senaste sexet: En kladdig historia i en soffa bland gitarrer, kläder, papper, mobiler och datorer i lördags. Fint ska det va!

Bästa sexknepet: Långa förspel. Finns inget bättre än att ha sex än när man är riktigt dunderkåt och frustrerad.


Julia hittar du på
http://dansarie.blogg.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!