Läsarfråga: Min pojkvän äcklas av min fitta

"Anonym" och hennes pojkvän äcklas av hennes fitta.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej, jag är en tjej på 15år, jag har en pojkvän som jag verkligen tycker om jätte mkt, vi har haft sex och så, men har har lixom aldrig sett mitt underliv. Men så en kväll så smsade vi och började kåta upp varandra, så skickade han bild på sin kuk, och så bad han mig ta kort på min fitta o skicka, jag tyckte att det va okej ända tills jag såg mitt underliv på bilden, det är nog det äckligaste jag sätt, så jag skrev till han o sa att jag inte tänkte skicka för att det såg vidrigt ut, men han fortsatte peppa mig o sa "så farligt kan den inte va, du är jätte fin" så jag skicka, och både jag och han äcklas jätte mycket, och han medger själv att han önskar att han aldrig sett det! , mitt underliv är brunt, och så har jag stora tjocka innre blygdläppar som hänger utanför.. Och huden runt om kring är oxå skrynklig och hängig... Jag skäms jätte mycket nu och kommer aldrig mer våga visa mitt underliv för nån! Jag vet inte vad jag ska göra, kan man göra nått åt saken eller kommer jag få leva med detta i resten av mitt liv? Jag mår väldigt dåligt över det här! Är tacksam för svar! Min pojkvän säger att han äcklas men att han älskar mig vilket som, jag vet inte hur det blir med sex och så nu häller mellan oss, vi får väll se... Tack i förhand!


Svar:

Ditt underliv låter på beskrivningen som ett helt normalt sådant.
Att din kille äcklas är kanske inte så konstigt då han är 15 år och säkerligen inte har sett så många fittor, annat än möjligtvis de opererade och retuscherade varianterna som ofta återfinns i porren.

Många har problem med att tycka att själva könsorganen (både tjejers och killars) är attraktiva i början av sin sexuella "karriär". En del tycker så hela livet, men de allra flesta ändrar uppfattning och börjar se könsorganet som något tilldragande, sexigt och upphetsande.

Vad folk nu än tycker och har för preferenser så betyder det i vilket fall som helst absolut inte att det är något fel eller onormalt med ditt underliv.
Alla ser olika ut därnere, så enkelt är det.
Och så du vet, så finns det otroligt många män som älskar stora blygdläppar. Alla ser olika ut och alla gillar olika! Rätt bra va?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!