En singeltjejs bekännelser v. 48

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent "Ida", 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.


Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till filippa.berg@nyheter24.se

Ni kanske minns Kristian och Niklas 3? Två killar som jag har träffat regelbundet sen i somras. Inga känslor, bara sex. Bra jävla sex. Men nu har jag kommit till den punkten att jag har tröttnat på det så från och med nu är de ute ur bilden. Snipp snapp slut så var de sexhistorierna slut. Fast inte riktigt än.
Jag har inte berättat om den sista gången med respektive då Pär stod för alla smaskiga detaljer den veckan (det gör han fortfarande, herre vilken natt och morgon vi hade i lördags. Men det tar vi en annan gång). Det har blivit dags för två värdiga avslut.

Torsdag

Eftersom varken jag eller Niklas 3 hade något bättre för oss denna kväll föreslog jag lite umgänge hemma hos mig. Inte just av anledningen att jag ville ha sex utan för att det ibland bara är trevligt med någon att prata och sova med. Jag kan växla väldigt snabbt mellan att vara väldigt sällskapssjuk och en ensamvarg, och nu ville jag helt enkelt ha sällskap. Sen visste jag att det skulle bli mer av den andra varan också.

I vanlig ordning han vi väl prata max en kvart innan hans hand plötsligt befann sig innanför min bh. Inte mig emot, han är ganska duktig på att kåta upp mig även om förspel inte är hans starka sida. Han lekte med min bröstvårta mellan tummen och pekfingret och stack in tungan i mitt öra så att jag rös. Mina bröstvårtor blev om möjligt ännu styvare. Jag vände mig om och betade av alla hans känsliga punkter. Öronen, halsen, nacken, bröstvårtorna, pungen och till sist hans enorma kuk. Jag har stenkoll på hans kropp vid det här laget.

Innan jag tog nästa steg flyttade han in mig i sovrummet där jag snabbt dök ner och slickade hans ljumskar, pung och området under. Jag sög av honom med ett fast grepp runt roten och runkade lätt tills han stoppade mig och istället placerade mig ovanpå honom. Nackdelen med stora kukar är att det tar lite tid att komma igång, åtminstone för mig. Det tar alltid några minuter innan den långsamt glider in och jag kan börja rida honom. Med sina båda händer om mina bröst styrde han mig upp och ned i det tempot han ville innan han plötsligt slet upp mig och ställde mig mot en vägg. Man har inte särskilt mycket att sätta emot en välbyggd kille på 1,90. Han häll fast mina händer mot väggen samtidigt som han knullade mig bakifrån och till sist kom i mig.


Fredag

Jag hade knappt hunnit svälja frukosten (mackor och juice och alltså inga kladdiga proteinrika substanser!) innan vi var igång igen. Jag la mig på rygg ovanpå honom så att han hade fri tillgång till hela min kropp med sina händer. Han lirkade av mina trosor och började försiktigt smeka min klitoris och masserade mitt ena bröst med andra handen. Jag blundade och drömde mig bort till snuskigare världar och orgasmen var inte långt borta när vi sen började ha sex.


Lördag

Jag öppnade långsamt ögonen och försökte lokalisera mig själv. Ett par händer på mina bröst och ett stånd mot min rumpa talade för att det var hemma hos Kristian som uppenbarligen var redo förlivligare aktiviteter än sömn. Bakfull var jag också, men okej, så länge jag inte behöver röra mig så är det lugnt. Vilket fantastiskt sällskap jag måste ha varit. Morgonsex i all ära men det gills inte om man har sovit mindre än fyra timmar. Så där låg jag och körde döda fisken och hoppades på ett snabbt avslut som aldrig kom. Dessutom blev jag upptvingad för en ridtur och avsugning, helt utan framgång. Det enda som hände var att jag blev yr. Försökte somna om men stördes hela tiden av att Kristians kuk på något mystiskt sätt ”råkade” glida in gång på gång. Fräste till och fick äntligen sova i fred.

Några timmar senare kom kåtheten plötsligt smygande och Kristian gjorde det han är bäst på – dra ut på förspelet tills jag ligger och gnider mig mot hans ben som en kåt hund. Sen fick jag min belöning när jag grenslade honom och började rida honom i soffan. Han stönade och grimaserade plågsamt och vred sig där han satt i ett järngrep mellan mina ben. Sen knuffade han upp mig, placerade mig framåtlutad över sängen och tog mig bakifrån för att sen avsluta genom att spruta över hela min rygg. Ingen av oss kunde få fram ett ord.

"Herregud...."


Var det enda Kristian fick fram. Och jag tänkte ungefär detsamma där jag stod med sperma rinnande över hela min kropp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!