Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Varför smsar hon aldrig först?

- 01/12/2011, 15:19 -

Signaturen "Kille" undrar hur han bäst ska fråga en tjej om hon vill ses.

Hejsan! Jag har smsat med en tjej på min skola nu ett tag. Jag gillar henne och skulle vilja träfffa henne utanför skolan. Hur gör jag detta på bästa sätt? SKa jag fråga i ett sms eller irl? Jag blir nervös i början när jag pratar med henne, men efter ett tag så går det bra. En till liten fråga. Hur kommer det säg att hon aldrig smsar mig utan jag måste börja smsa henne? Gillar hon mig inte? Tacksam för svar!
/KilleSvar:

Eftersom ni har smsat en del är det väl inte fel att fråga per sms om ni ska ses. Dock är det lite "tuffare" att våga fråga på riktigt, men jag ser inget fel i att fråga på sms.

Varför hon inte börjar smsa är lite svårt att svara på. Men en del, speciellt tjejer, har ju massa konstiga "regler" för sådant där. Vill inte vara först med att smsa för att inte verka för "på" och så vidare. Du lär ju märka på det hon skriver om hon gillar dig eller inte?
Kör på, vad har du att förlora?
Lycka till!


Diskutera frågan vidare här!