Tisdag 3 Aug
Stockholm

Läsarfråga: Är jag bisexuell?

Vad betyder det när man helt plötsligt börjar se på gamla barnprogram när man är 15 år och varför kommer man fortare när man fantiserar om det egna könet?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

jag är 15 år (tjej) och jag gillar äldre killar helst 20 och en gång skulle jag träffa en kille han stod på min parkering och vänta för han ville inte komma in han sa att han inte vågade... Men jag blev så rädd för att han ringde mig på mobilen och jag kan inte se vem som ringer på mobilen och jag pratade med han men jag sa åt han och vända och hela den kvällen så var jag så konstig att jag började på se gamla barnprogram på youtube!! men vi skrev tillvarandra att vi skulle tappa kontakten och blocka varandra men jag saknar han fast jag vill inte träffa han!! Och jag tror jag är (bi)! okej jag vet det kom helt random! men det finns en tjej på (kamrat) och jag tycker att hon är så snygg... och ja... hon är ett år yngre så det känns lite konstigt men jag gillar hon men jag gillar han också!! vad är jag för nått ? och vad betyder det när jag du vet... (masterbait)? så tänker jag på tjejer och då får jag orgasm fortare men jag gillar killar ocksÅ?


Svar:

Jag får en känsla av att du blev lite skrämd av "vuxenlivet" när du skulle träffa den här killen och därför fick kalla fötter. När man är 15 år är det inte ovanligt att man slits mellan att känna sig vuxen och samtidigt barnslig. Ibland får man lite panik, blir rädd och vill inte släppa taget om barndomen riktigt än. Du började kanske kolla på gamla barnprogram för det kändes säkert och tryggt. Inget konstigt med det.

Det är heller inte ovanligt att experimentera med tankar på det andra könet. Det behöver inte bestämt betyda att du är bi, mer att du utforskar tanken. Det är vanligt att ha en experimentell period i livet innan man kommer fram helt till vad man gillar.
Ofta kan också "förbjudna" tankar, som i ditt fall att tänka på tjejer, vara väldigt upphetsande när man onanerar. Det betyder inte så mycket mer än så, en fantasi.

Fortsätt utforska olika saker så kommer du att märka vad du gillar.


Diskutera frågan vidare här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela