Tisdag 15 Jun
Stockholm

Nervös inför första gången

Läsarfråga. Signaturen "En blyg anonym" är orolig över att förlora oskulden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?
Har du också en fråga du vill få besvarad? Naturligtvis kan du vara anonym. Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

hej! jag är en tjej på 15 år. jag vill jätte gärna ha sex med min pojkvän, jag känner mig redo och han vill oxå men varje gång jag har chansen så vågar jag inte. jag är rädd, att de ska göra ont och jag vet inte riktigt hur/vad jag ska göra heller. är jag ensam om att känna såhär? snälla hjälp mig. 


Tacksam för svar.

// en blyg anonym :)


Svar:

Ta det lugnt och stressa inte fram något. Gör det när det känns rätt och naturligt. Om du inte har vågat hittills så var du kanske inte helt mogen för det heller. Angående hur och vad du ska göra så kommer allt falla sig naturligt, kom ihåg att det finns inga rätt eller fel!
Du och din pojkvän gör precis vad som känns bra för er, varken mer eller mindre. Hela grejen är ju faktiskt att det ska vara skönt, kul och behagligt, så släpp prestationsångesten!

Prata med din kille om hur du känner så att han förstår och kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad. Kommunikationen er emellan är det viktiga.

Det kan komma att göra ont, men en del har inte ont alls. Om det börjar göra för ont - be honom pausa lite. Ta det i din egen takt så kommer det att gå hur bra som helst.

Lycka till!

Kommentera
Kopiera länk
Dela