Här är tiden på dygnet då svenskarna söker mest på porr

- 25/09/2016, 15:52
1 av 2

TT

2 av 2

TT

Känner du ibland att du snusksurfar på lite konstiga tider? Här kan du kolla hur vanlig du är.

Att sitta och porrsurfa är inte helt ovanligt. Många gör det ensamma, andra tittar tillsammans med sin bae för att krydda till det lite i sovrummet. Men när på dygnet söker vi svenskar på porr? Och vilken del av landet är kåtast egentligen?

Genom att söka på olika nyckelord som "porr", "porn", "nakenbilder", och namnen på några av de allra största porrsajterna så ser man ett väldigt tydligt mönster.

Det är inte helt oväntat på natten som vi svenskar helst googlar på porr. Från midnatt och fram till fem på morgonen är det "högsäsong" för porren.

Mellan fem och halv sju på morgon kommer ett nytt porruppsving, sedan ser man en snabb nedgång vid sjutiden på morgonen.


Här är samma statistik utspritt på en vecka. Och det är tydligt att veckan största peak för porrsök ligger strax efter midnatt på lördagen.

Och sett till det senaste åren så är det en del av Sverige som sticker ut, nämligen Gotland. Japp, det finns inga i Sverige som söker så mycket på porr som just gotlänningarna. På andra plats kommer Blekinge, och därefter kommer Jämtland.

Allra minst antal porrsökningar görs i Stockholm och Skåne.


/
Tid