Torsdag 5 Aug
Stockholm

5 fantastiska sexställningar för dig med megastor penis

En stor korv som kan liknas vid en megapenis
Sextips för personer med extremt stora penisar!. Foto: TT

Har man en monsterpenis kan det innebära en del svårigheter. Här får du de hetaste tipsen som kommer leda till bra sex för alla inblandade.

Kommentera (324)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Storleken på penisen spelar för de allra flesta ingen roll. Ett fåtal personer har en extremt liten penis, en så kallad mikropenis, som mäter under sju centimeter med stånd.

Här kan du läsa heta sextips om du eller din partner har mikropenis.

Andra har en extremt stor penis. Även om det tekniskt sett alltid går att ha sex med en gigantisk penis, så kan det vara svårt.

Vissa ställningar underlättar sex med en megapenis. Bild: TT

Enligt en stor studie genomförd i flera europeiska länder har bara fyra procent en penis som är längre än 17 centimeter, skriver UMO. Men om du eller din partner har en extremt stor penis så kan de här sexställningarna underlätta det heta sexet.

Glöm aldrig, ALDRIG mycket glidmedel! Här kan du läsa om flera alternativ till glidmedel som du har hemma i skafferiet. Kom också ihåg att ta det långsamt så att det inte gör ont!

Nåväl. Till sexställningarna! Som är anpassade för alla kön och sexualiteter.

1. Reverse cowgirl

En stor penis är oftast lättast att jobba med om mottagaren är i topposition. Sätt dig på penisen, vänd bort från personen.

Använd dina handflator för att stötta dig själv och för att kunna kontrollera hur djupt du vill gå. Det är inte bara en extremt sexig syn, det är dessutom ett grymt träningspass.

2. Stående doggy

Låt penisen penetrera bakifrån medan ni båda står upp. Det blir lättare att göra om ni är olika långa, men går att få till det med lite trixande ändå.

Här kan personen som tar emot penisen passa på att stimulera antingen klitoris eller penis samtidigt. Glöm. För. Fan. Inte. MYCKET. Glidmedel.

3. Frieriet

Låt penisbäraren ställa sig på ett knä så det ser ut som ett frieri. Ställ er ansikte mot ansikte och ta tag i penisen för att föra in den i dig.

Det är en svår ställning men själva positioneringen är toppen för att kontrollera hur mycket en vill ta emot av den stora penisen. 

4. Sida vid sida

En riktig klassiker! Skeda lite med varandra och du som blir penetrerad ska ta kontrollen!

Utmärkt för sex med stora penisar.

5. Stående tripod

Stå upp. Kolla på varandra. Ta ett av benen och för upp det till penisbärarens midja. Be personen att hålla upp benet.

Bild: Pinterest/Kamasutra

När ni båda står upp så blir djup penetrering svårt. Därför styr du hela tiden hur mycket du vill fyllas av den extremt stora penisen.

Återigen glöm inte glidmedlet!

Läs också om hur lång medellängden är på folk som opererar sin penis.


Känner du någon som har en extremt stor penis?
Tack för din röst!
Kommentera (324)
Kopiera länk
Dela