Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
87
reaktioner idag

Här är anledningen till varför män älskar när kvinnor rider

Har du också alltid undrat varifrån denna besatthet av "kvinnan on top" kommer ifrån? Det finns några logiska förklaringar.

Det är amerikanska Cosmopolitan som listat upp några av punkterna som ligger bakom varför män helt enkelt älskar när tjejen rider dem under sex. Någon punkt berättar att män älskar det faktum av att kvinnan har kontroll och att mannen då får känna sig dominerad, men det är långt ifrån allt...

Läs punkterna här:

1. Känslan av att bli dominerad

Många män älskar när kvinnan tar kontrollen och styr sexet. I denna ställning har kvinnan fria tyglar att göra i princip vad hon vill, styra takt och leda akten.


2. För alla "ass-guys" out there

För alla män med en viss besatthet av rumpa så är detta drömställningen då de kan greppa och använda händerna fritt på baken. Detta sägs även en av anledningarna till varför vissa män inte föredrar missionären (utöver att de faktiskt måste jobba lite för mödan), men ja – den så kallade "twerkrörelsen" är ju en dröm för många snubbar där ute, och den blir svår att göra liggandes.


3. Han kan bara luta sig tillbaka

Anledningarna är många, men det är ju lika bra att vi tar upp det faktum att han kan ligga ned, luta sig tillbaka och ha det gött medan du jobbar. Dock är det många gånger en win win då man som tjej kan styra själv, känna vad som känns bra och så vidare.

4. De ser hela dig

De har hela dig i hela sitt synfält – vilket de älskar. Många tjejer med komplex för sina kroppar gillar inte att rida då de tycker att det är obehagligt att alla "skavanker syns". Det är på allvar bara att släppa. För killen bryr sig inte. Det borde inte du heller göra.

5. Han kan också styra

Detta kan ju kräva en tillstymmelse av muskler på hans armar, men känner ni att det är dags för honom att ta över, då är det bara att han greppar dina höfter och styr takten som han vill ha den – utan att ni behöver byta ställning.

Vill du läsa listan i sin helhet? Det kan du göra här.

Mer:

Nya sextrenden chockar experten.

Saker killar tänder på hos tjejer – som tjejerna inte har någon aning om.