1 av 6
- Foto: TT/TT/TT
2 av 6
- Foto: Christine Olsson/TT
3 av 6
- Foto: Janerik Henriksson/TT
4 av 6
- Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG
5 av 6
6 av 6

7 grejer du borde unna dig att köpa nu när lönen har kommit

Kom igen, du har gjort dig förtjänt av de här sakerna. Man måste ju få leva lite också!


1. En riktig pizzasten

Har man inte ätit hemlagad pizza bakad på en riktig baksten har man inte levt. Glöm allt vad pizza gjord i ungsform heter och unna dig den här pizzastenen i stället. Dina smaklökar kommer för evigt vara tacksamma för det beslutet. Och det har du väl gjort dig förtjänt av?

2. En KitchenAid

Alla vill vi ha ett kök vi kan känna oss stolta över. Det första steget dit är att skaffa en riktigt snygg och bra Artisan KitchenAid. Att allt från bakning till matlagning dessutom blir så himla mycket smidigare är egentligen bara en bonus. Det är dags att ta både ditt kök och din matlagning till nästa nivå!


3. En riktig lyxgrill

Vad sägs om att äntligen få vara sommarens grillkung? Med den här svindyra grillen från Porsche Grand Hall X-Series 1 kommer du garanterat bli grillfestens mittpunkt. Det är din tur att skina nu – det är du värd!


4. Riktiga köksknivar

Slöa, billiga knivar är inte bara värdelösa, de är dessutom riktigt farliga. Om det är något man bör unna sig i köket så är det ett par riktigt bra och snygga knivar. Det kommer göra matlagningen både enklare och roligare. Redan på fredag kan du bjuda över vännerna och laga mat som en stjärnkock. Det är du värd! Kolla exempelvis in det här knivsetet som också är från Porsche.


5. En kraftfull köttkvarn

Oavsett om du ska lyxa till det med råbiff eller vill bjuda vännerna på egenmalda högrevsburgare är en bra och kraftfull köttkvarn något av det bästa man kan unna sig. Testa TC-22 Elegant Plus från Tre Spade till exempel. Våga vägra fabriksmalt skräpkött!


6. En skön massageapparat

Tänk att komma hem efter en tuff arbetsdag, och alltid ha någon som är villig att ge dig perfekt nackmassage precis på de där ställena som behöver mjukas upp. Det är klart att du ska unna dig det – ditt liv blir faktiskt lite bättre av det. Kolla in massagekragen från Counter neck.


7. En robotdammsugare

Alla som har testat en robotdammsugare är nöjda. Tänk dig att alltid få komma hem till ett nystädat hem, helt fritt från dammtussar i hörnen. Kom igen, du har faktiskt bättre saker för dig än att släpa runt på dammsugaren halva helgen. Det här är du värd. Kika på Emerio Robitic.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.