Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Guide: Hitta den perfekta trådlösa högtalaren för dig

- 15/06/2016, 16:54 -

Inför sommaren är det ju nästan livsnödvändigt med en bärbar, trådlös högtalare. Frågan är egentligen bara vilken som passar dig bäst.

Marshall Stockwell – för dig med en fet plånka och som bryr dig om stil

Marshall Stockwell snygg trådlös högtalare

Den här högtalaren är skapad för den coola rockern. Marshall är kända för sina kreddiga högtalare och gitarr- och basförstärkare. Den trådlösa, lilla högtalaren för tankarna till insidan av en turnébuss på 70-talet. Du känner igen Marshall-soundet i högtalaren, batteriet pallar med 25 timmar och på ovansidan finns rattar för att justera volym, bas och diskant. Den blir din för 2499 kronor. Visst betalar du för kvalitet, men också för att fila på imagen såklart. Läs mer och beställ Marshall Stockwell här.

Så här ball känner du dig antagligen med den här högtalaren:


JBL Xtreme – det givna valet om du lyssnar ofta och vill ha en gedigen högtalare

JBL Extreme trådlös högtalare på ett bord, bland grönsaker och folk på en grillkväll

Den här robusta kompisen har ett kraftfullt ljud och en tålig design med stänkskydd som gör att den kan följa med överallt, utan att du behöver oroa dig för regn och spill. Speltiden är på 15 timmar och du kan även ladda din smartphone i ett USB-uttag på baksidan, om det krisar. Du kan också ta dina samtal direkt i högtalaren eftersom den har en inbyggd mikrofon. JBL Xtreme blir din för 2490 kronor och du hittar den här.

iZound X-500 Big Revel – bli ett gående party

Rullbara ljudsystemet iZound X-500 Big Revel

Vart du än går så tar du med dig festen eftersom du rullar omkring med ett massivt ljudsystem med en 10” subwoofer och en 50 W total uteffekt. För varma grillkvällar finns även en teleplugg (6,3 mm) dit du kan koppla en gitarr eller mikrofon och sätta stämningen runt lägerelden. iZound X-500 Big Reve kostar 1699 kronor och finns att köpa här.

Vooni Splash Speaker – lyssna på musik och prata i telefon i duschen

Vooni Splash Speaker högtalaren du kan ha i duschen och prata i telefon i

När du slappnar av i badet en tisdagkväll kan du lyssna på harmonisk musik och när du taggar inför festen på lördagen kan du spela sönder din favoritlåt. Eller så kan du passa på att ringa banken medan du tvättar håret. Som du säkert har listat ut är den här högtalaren vattentät. Men den funkar lika bra på stranden eller parkhänget, såklart. Om det här låter som nåt som skulle förenkla eller förbättra din vardag så blir Vooni Splash Speaker din för 349 kronor och du köper den här.

iZound X-50 White – för dig som vill ha en fin och fungerande högtalare till ett rimligt pris

Vit trådlös högtalare, izound x 50 white

Den här högtalaren är smidig att ta med eftersom den är så liten. Dessutom är den prisvärd. Den har sju timmars batteritid och en mikrofon så du kan prata i telefon i den. Sen är den ju snygg, det går ju inte att ignorera heller. Den finns även i rött och svart om man diggar det mer än vitt. Du beställer iZound X-50 White här, för 300 spänn.

X-Mini UNO – billigast och minst, för dig som vill ha högtalaren i fickan

Bärbar, trådlös högtalare, X-Mini UNO

Den här lilla saken med attityd är lätt att ta med sig ifall du tror att du kanske kommer vilja lyssna på musik. Den kostar bara en hundralapp, och det kan det ju kanske vara värt för att göra picknicken lite festligare. Den finns även i metall- och guldfärg om du föredrar det. Du hittar X-Mini UNO här.

Nyheter24