- Foto: Shutterstock/ Prisjakt

Julens hetaste tv-spel – här är storfavoriterna

Det finns hundratals tv-spel, men egentligen är det bara ett fåtal som är riktigt heta. Här är spelen som alla kommer älska att få i julklapp.


Ok, så du har bestämt dig för att köpa ett tv-spel till någon i julklapp. Då inser du att det är ganska dyrt och att det finns hur många som helst att välja mellan. Jobbigt!

Men lugn, här ger vi dig de bästa titlarna och visar dessutom var du kan hitta dem till marknadens bästa pris.

Men innan vi börjar: Det är jätteviktigt att hålla koll på att du köper spelet till rätt konsol. Dubbelkolla om det är Playstation, xBox eller kanske en PC som gäller, och köp spelet till rätt plattform.

Men om man inte spelar själv kan det vara svårt att veta vilka spel man ska välja. Här är fyra riktigt bra tips, som definitivt kommer att uppskattas!

1. FIFA 17

När det är för kallt för fotboll ute, spelas det med fördel i soffan. FIFA är så snyggt att det kan misstas för en riktig match. Och de flesta skulle nog säga att det till och med är roligare...


Hitta bästa priset på spelet här!

2. Battlefield 1

De största fighterna någonsin och ett episkt multiplayer-läge gör Battlefiled 1 till ett spel du bara MÅSTE ha. Enda anledningen att inte köpa det i julklapp? Om någon redan har det...

Här hittar du spelet till Playstation 4

3. Watch Dogs 2

Du är en hacker i San Francisco som är oskyldigt anklagad för ett brott du inte begått. Nu måste du ta dig an "Big Data" och komma ur den här knipan.


Spelet är snyggt, intressant och med en väldigt stor värld att röra sig i. Många, många timmars underhållning, helt enkelt.

Köp spelet här!

4. NHL 17

Hockeygalningar kommer att älska NHL 17! Eller, du behöver kanske gilla hockey lite grann. Fast egentligen så behöver du bara gilla ett riktigt bra spel, för att verkligen tycka att det här är hur kul som helst.

Jämför pris på NHL 17 här.

Blev du sugen, men kom på att du inte har någon konsol? Då är det ju kul att veta att du kan få ett riktigt bra pris på ett Playstation just nu.

God Jul!

Ibland är less verkligen more, så satsa på en riktigt lite julklapp i år. Här är 10 kanonklappar som får plats i en julstrumpa.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du?
Tack för din röst!