Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Recension: Streamingkameran alla gamers borde ha

Oavsett om du är en amatör eller ett riktigt proffs har Logitech gjort en streamingkamera som kommer passa dig perfekt.

Tillverkaren Logitech har levererat en rad uppskattade webbkameror genom åren och den senaste, C922 Pro Stream, är inget undantag.

Det handlar om en högkvalitativ kamera med stöd för direktuppspelning med riktigt bra upplösning. Om du siktar riktigt högt finns det möjlighet att streama i hela 60 fps, och tack vare bra komprimering krävs mindre bandbredd för överföringen till exempelvis Twitch.


Kameran är väldigt enkel att använda och det behövs egentligen inte någon speciell programvara för att komma igång, även om du kan vilja installera Logitech Gaming Software för att komma åt alla inställningar. Via programmet Personify kan du dessutom snygga till din sändning genom att lägga in direktbilder som en bakgrund och med det skapa en personligt tema.

Jämför priser på kameran här.

Kameran kan användas till enklare saker som videosamtal eller större uppgifter som att streama på någon större plattform. Bildkvalitén imponerar även vid dålig belysning, och dessutom skickar Logitech med ett bordsstativ. Du slipper alltså fästa din streamingkamera på din skärm.

Det här är helt enkelt en kamera som gör det den ska. Och som dessutom gör det hur bra som helst.

Logitech C922 Pro Stream
Tillverkare: Logitech
Upplösning: Upp till 1080p
Videokomprimering: H.264
Övrigt: 78-graders synfält.
Inbyggt stöd för personliga bakgrunder via Personify.
Stöd för både XSplit och OBS
Betyg: 9/10

Hitta bästa priset på streamingkameran från Logitech här.

Har du en gamer i ditt liv? Det här är presenterna hen kommer att älska.

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller köplänkar från någon av våra partners.

Streamar du?