12 onödiga prylar – du inte visste att du ville ha

Vad sägs som en kaffebryggare med Wi-Fi, eller en supersmart resväska? Det är bara några av flera saker som är sjukt onödiga – men du bara måste ha.


Att köpa nya prylar är alltid kul. Vad som är ännu roligare är att köpa onödiga saker, som man kanske egentligen inte behöver men som ändå kan underlätta ens liv lite.

1. Kaffebryggare - med wifi

En varm kopp kaffe är det bästa som finns på morgonen – men det jobbigaste är det faktum att man måste stiga upp ur sängen för att slå på det.

Nu kan du slå på kaffet från sängen! Den här kaffebryggaren har Wi-Fi, vilket gör att du kan styra den via en app i mobiltelefonen.

Snooza lite längre – köp kaffebryggaren här.

2. Lyssna med lurar medan du sover

Kan du inte sova utan att lyssna på något? Då vet du hur jobbigt det är att vakna med sladden runt halsen. Sjukt obekvämt – och farligt! Du får inte missa de här smarta lurarna som är inbyggda i ett mjukt pannband.

Sov säkert – du kan köpa lurarna här.

3. En liten pizzaugn

Varför göra pizza i spisens ugn? Den blir ändå aldrig lika knaprig och god som man vill ha den. Därför finns den här Pizza Box-ugnen! Gjord för att du enkelt och snabbt ska kunna tillaga en pizza.

Laga perfekt pizza med den här ugnen – du hittar den här.

4. Vakna av solljuset

Om du har svårt att vakna på morgonen så behöver du något sådant här. En väckarklocka, och lampa, som gradvis simulerar en soluppgång och gör det ljusare.

Köp den här för att vakna av ett härligt ljus.

5. En robothund

Köp en ny kompis: En smart robothund som heter Chip. Ja, även om du är vuxen så är det helt okej att bli fascinerad av den här smarta hunden! Det kommer med ett armband och en boll som gör det så mycket roligare att leka med lilla Chip.

Klicka hem din nya kompis här.

6. Smart resväska

Batteriet på telefonen tar alltid slut när man behöver det som mest, exempelvis vid en lång väntan på flygplatsen eller just innan boarding. Liksom, vad gör man då om man inte kan lyssna på musik under flygningen? Som tur är finns det en supersmart kabinväska som kan ladda dina elektronikprylar.

Och den kan göra så mycket mer – den har gps, inbyggd våg och smart förvaring.

Bli den coolaste flygresenären – här hittar du väskan

7. Självgående visp

Att göra sås på spisen är sjukt svårt – det bränner ju alltid fast. Och sen får man ont i armen också, även om det bara handlar om att röra om ett litet varv eller två... men det kan ju bero på att man är otränad.

Underlätta livet, och träningsvärken, med en visp som går av sig själv. Du hittar den här.

8. Ät aldrig felkokta ägg igen

Man kan tro att koka ägg ska vara typ det enklaste du kan göra i köket, men det är faktiskt rätt svårt. Med en äggkokare får du alltid perfekt kokta ägg. Ställ enkelt in om du vill ha krämigt löskokta eller praktiskt taget stenhårda.

Den smarta prylen köper du just nu från bara 129 kronor.

9. En öltapp för hemmet

Tänk vilken lyxig känsla att kunna tappa upp en perfekt öl hemma. Den har också en cool LCD-skärm som visar allt från temperatur till hur mycket öl det finns kvar.

Här hittar du den

10. Annorlunda popcornmaskin

Maskiner som poppar popcornen åt dig har funnits ett tag. Men varför ha en som ser ut som alla andra, när man kan ha en som ser ut såhär? Finns i några olika färger. Och hur söt är den inte i rosa?

Poppa popcorn med stil i den här maskinen här.

11. Miniskrivare som skriver ut dina bilder direkt

Med Polaroid Zip Mobile Printer kan du skriva ut bilder från telefonen eller surfplattan via bluetooth. Hur coolt är inte det?

Här hittar du miniskrivaren

12. Kläck fram en ny kompis

Att skaffa nya bekantskaper är alltid kul – vad som är ännu roligare är att kläcka fram ett fluffigt djur, från ett ägg, som du kan lära att gå, dansa och till och med prata!

Här hittar du din nya fluffiga kompis

Om du är nybliven miljonär, eller bara känner för att spendera så får du inte missa de här 10 perfekta köpen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du prylar?
Tack för din röst!