KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 prylar du bara måste ha till din mobiltelefon

- 16/03/2017, 11:37 -

Telefonen är vår käraste ägodel – och det är klart att du måste ge den lite kärlek. Vad sägs som ett nytt skal, en powerbank eller nya lurar?

Vi har alltid telefonen med oss, vart vi än går – så det är väl klart att den också behöver lite nya tillbehör. Rädda batteriet med ett batteriskal eller en powerbank, eller ge telefonen ett nytt utseende med ett snyggt skal!

1. Trendig med ett marmorskal

Det här skalet från Richmond&Finch; syns på många telefoner. Det finns i flera olika färger, men den vita marmorn är vår absoluta favorit. Det märks inte att man har ett skal på telefonen, och dessutom håller det grym kvalité. Så vill du se ut som om du kommer direkt från Tumblr är det här skalet för dig.

Det finns till iPhone 7 här, iPhone 5 här och Samsung Galaxy S7 här. För bara 399 kronor!

2. Pamsy av Malene Birger

Skydda din kära telefon med ett snyggt skal från Malene Birger! Och varför inte matcha det med en av de snygga väskorna, som har precis samma mönster?

Skalet finns till iPhone 6 här och iPhone 6 Plus här.

3. iPhoneskal från NA-KD

Burgundy för iPhone 6 / Svart för iPhone 6 / Lila och vit för iPhone 6

Mer marmorliknande skal! Och visst är det snyggt med lite olika färger? Vi vill ha alla, men de finns bara till iPhone 6. De är dessutom på rea, för knappt 60 kronor.

4. Ta lika snygga sefies som Kim Kardashian med ett LuMee-skal

iPhone 6 här / iPhone 7 här / iPhone 7 plus här / Samsung Galaxy S7

Vi vet hur det känns när man ska ta en selfie, och ständigt klättrar över möbler för att få till det perfekta ljuset. Nu behöver du inte göra det längre. Med ett sådant här skal som lyser kan du få till bra ljus genom ett knapptryck!

5. Ett smidigt skal att ha korten i

Till iPhone 7 / Till iPhone 6 / Till iPhone 6 Plus / Till iPhone 5

Man har alltid med sig telefonen – så nu kan du aldrig skylla på att du glömt plånboken hemma. Och hur smidigt är det inte att ha busskortet eller liknande i den här? Då är det bara att ta fram telefonen.

6. Glitter från iDeal of Sweden

Det kan aldrig glittra för mycket! Sjukt snyggt, och finns i en massa olika färger. Passar perfekt till en festkväll, eller hur? Klart man ska ha ett skal för varje tillfälle.

Här hittar du dem och kan jämföra pris

Batterier
För att hålla telefonen vid liv kan det vara bra att investera i en powerbank eller ett batteriskal. Det innebär alltså att du kan ladda telefonen även när du är på språng.

7. Powerbank

Visst är det jobbigt när batteriet på mobilen dör, och man är långt bort från närmaste eluttag? Med en powerbank har du inte det problemet! Sjukt smidigt att kunna ladda telefonen när man vill.

Du hittar den här – för knappt 200 kronor

8. Batteriskal

Kan det bli smidigare än att redan ha laddning direkt i telefonen? Du slipper sladdar och behöver bara trycka på en knapp! Ja, telefonen blir lite större och kanske mer otymplig, men det är så värt det.

Finns till iPhone 7 här och Samsung Galaxy S7 Edge här.

HÖRLURAR
Att lyssna på musik, podcasts eller pratar i telefon är något vi alla gör – antingen när vi är ute på språng eller när vi bara chillar hemma. Och visst blir det mycket lättare när man slipper hålla i telefonen!


9. Lyxiga AirPods

Ingen kan väl ha missat Apples nyaste hörlurar. Utan sladdar slipper du en massa trassel.

Här hittar du dem till billigast pris – från 1 685 kronor

10. Urbanears Plattan Wireless

Urbanears är populära för det bra ljudet och de snygga färgerna. Och här slipper du också sladdar och trassel! Deras nysaste version av plattan-lurarna finns med bluetoothfunktion.

Du hittar dem här

11. Marshall Headphones Bluetooth

På tal om att slippa trassel med sladdar – Marshall har också släppt ett par trådlösa hörlurar. Grymt bra ljud och superskön design!

Här hittar du dem

Gillar du prylar? Då får du inte missa att det finns en kaffebryggare med Wi-Fi här! Och massa andra prylar som du inte visste att du ville ha.