Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är de absolut hetaste mobilerna – enligt användarna

- 18/04/2017, 11:15 -

Android eller IOS? Samsung, iPhone eller kanske nån helt annan? Läs topplistan över de hetaste mobilerna just nu.

Det är mycket snack, men ibland är det skönt med rena fakta. Vilken telefon är egentligen hetast just nu, och vilken borde vara ditt nästa köp?

Vi har fått statistik från prisjämförelsesajten Prisjakt, och de har stenkoll på vilka telefoner som ökar allra mest i intresse just nu. Här är resultatet!

1. Samsung Galaxy S8 Plus

Samsungs nya värsting (modell större) ligger ohotat på förstaplatsen. The hype is real!

Förhandsboka ditt ex här!

2. LG G6

Skärm på 5.7 tum, kraftfull processor och riktigt bra kamera. Dessutom är batteritiden grym! Inte konstigt att LG G6 ligger på silverplatsen

Läs mer här!

3. Samsung Galaxy S8

Samma på både första och tredje plats? Inte alls! Det här är ju Samsung Galaxy S8 (alltså utan plus). Lite mindre och smidigare, men en minst lika bra telefon som storasyrran.

Hitta bästa priset på Samsung Galaxy S8.

4. Nokia 3310

Bada i nostalgi med återkomsten av oförstörbara Nokia 3310. Den är kanske inte den mest avancerade mobilen, men vi säger bara en sak: En månads batteritid!

Nokian finns i flera färger. Hitta din favorit här. Och du – den säljs från 699 kronor.

5. Apple iPhone 6s

Lite förvånande är första representanten för IOS på listan iPhone 6s, men det finns faktiskt en förklaring. Eftersom det nu kommit en senare modell har 6s tappat rejält i pris, trots att den i allra högsta grad fortfarande håller måttet.

Fynda den, både ny och begagnad.

6. Moto G5 Plus

Med en Moto får du extremt mycket telefon för pengarna. Den har skärmen, kameran, processorn och, för all del, utseendet av en mycket dyrare telefon men till en tredjedel av priset. Den perfekta luren för dig som väljer funktion över labels.

Läs alla specifikationer här!

7. Huawei Honor 8

Bra mobil till bra pris. Honor 8 har inte mindre än två kameror på 12 megapixel, och den tar riktigt bra foton.


Hitta bästa priset här!

Och långt, långt efter hittar vi....

8. Apple iPhone 7

Nu skriker såklart en del Apple-fanboys rakt ut. Varför ligger iPhone 7 sist?! För det första: Lugna er. Det är bara en telefon. För det andra så finns det en naturlig förklaring.

Sjuan släpptes ju faktiskt redan i höstas, så många som ska köpa den har redan skaffat den. Å andra sidan så är den Apples senaste modell, och därför fortfarande väldigt dyr. Men, låt dig inte luras av den blygsamma placeringen. Det här är en väldigt bra telefon.

Köp iPhone 7 här.

Håller du med om listan? Saknar du nån riktig goding?

Dricker du energidryck? Vet du vilken som är allra populärast? Få svaret här! Och om du precis har fått lite extrapengar, vet vi exakt vad du bör bränna skatteåterbäringen på. Här finns våra bästa tips.

Har du en telefon från listan?
Nyheter24