Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

18 perfekta presenter – om din kille är en händig man

Att komma på bra presenter till en händig man kan vara ganska svårt, men här får du 18 tips som garanterat funkar!

Om din kille är en mesig stockholmare som gillar latte kan du sluta läsa direkt. Det här är presenter som passar alla händiga män.

Visst, allting kanske inte passar alla män, men du borde i alla fall hitta något bra bland de här 18 grejerna. Och du! Glöm inte att köpa en stock snus också – det är alltid en perfekt present!

1. En ordentlig baslåda till bilen

Att ha bra bas i bilen är självklart. Så om du vill överraska din kille riktigt ordentligt kan vi rekommendera dig att kolla in den här baslådan. Det är ingen slump att det är Sveriges populäraste just nu.

Läs mer om den här.

2. Multitool i form av ett armband

Leatherman vet hur man designar knivar och multitools. Just den här är designad för att kunna tas med på flygplan, utan att varken bli stulen i säkerhetskontrollen, eller riskera att skada någon om du har onda avsikter.

En sak är i alla fall klar; det är en perfekt grej att bära med sig varje dag för att kunna använda när behovet dyker upp. Din kille kommer bli riktigt glad!

Här kan du hitta bästa pris på den.

3. Världens bästa multitool

Om multitools i armbandsform inte riktigt är din killes stil, så kan vi rekommendera den här guldklimpen istället. Den går förvisso inte att ta med sig in på ett flygplan, men å andra sidan har den blivit utsedd till världens bästa multiverktyg, och är bland annat en av grejerna Mythbuster-profilen Adam Savage alltid bär med sig. Det säger en del.

Här kan du läsa mer och hitta var du köper den billigast.

4. En arbetsjacka från Blåkläder

Jobbar din kille i en hamn som männen på bilden ovan? Eller kanske i skogen? Eller gillar han bara att ha tåliga kläder som syns bra? Då kan en varm, skön och bra varselarbetsjacka från Blåkläder vara den perfekta presenten!

Här köper du den billigast.

5. Ett stadigt fälgkors

Fälgkors är lite som mjölk eller toapapper – nästan omöjligt att komma ihåg att köpa, men allt blir mycket, mycket jobbigare när man saknar det när behovet dyker upp. En perfekt present till din kille, helt enkelt!

Här hittar du ett helt gäng stabila färgkors, som dessutom kostar nästan gratis.

6. En snygg flanellskjorta

Flanellskjortan gör mannen, det vet alla. Så om din killes gamla skjortor börjar bli lite väl slitna kan det vara läge att ge honom en eller ett par snygga och slitstarka skjortor i present. Just den här modellen är tillverkad för att klara tuffa förhållanden, vilket passar utmärkt om din kille är händig! Dessutom är den hyfsat billig också.

7. Ett par svindyra stövlar

"Äh, gummistövlar är väl gummistövlar" kanske du tänker, men oj oj vad fel du har. Det här är stövlarnas svar på John Deere 1470G – behöver vi säga mer?

Baksidan är att de är ganska svindyra, men å andra sidan kommer de hålla i flera år framöver.

8. Folkrace!

Presenter behöver inte vara prylar, det kan också vara en upplevelse. Varför inte bjuda din kille på att få köra folkrace, det är typ det roligaste man kan göra, och det vore definitivt ett minne för livet.

Vem vet, du kanske hjälper honom att hitta en ny hobby?

Här kan man köpa presentkort på att få köra folkrace.

9. Per Morbergs kockkniv

Gillar din kille att laga mat? Då förtjänar han att få laga maten med en av Per Morbergs (du vet han på tv som tvättar färskpotatis med högtryckstvätt) egendesignade kockknivar – det kommer göra allting mycket roligare.

Här kan du köpa kniven billigast.

10. En ny keps!

Med jämna mellanrum behöver man skaffa sig en ny keps, så om din killes keps börjar bli lite väl sliten kan det vara en utmärkt present att ge honom. Här har du ett helt gäng snygga kepsar att välja mellan.

11. En sinnessjukt stor bashögtalare till bilen

Tyckte du att baslådan i början av den här listan var i klenaste laget? Då borde du kolla in den här basögtalaren istället. För att få en uppfattning om storleken har tillverkaren lagt en fullstor basketboll bredvid högtalaren på bilden ovan. Det här är typ det fetaste man kan ha i bilen.

Men smakar det så kostar det. Här kan du kolla in priset, om du vågar.

12. En ny bilstereo

Kassettradion TD-613 som följde med när din kille köpte sin Volvo 240 är förvisso riktigt bra, men vill man få ut max av sin baslåda bör man ändå fundera över att skaffa en ny stereo. Det finns mängder av stereos att välja på, men om bara det bästa duger åt din kille, borde du kolla in den här från Kenwood.

13. En dashcam

En så kallad dashcam monteras så att den filmar ut genom framrutan, och fångar allt intressant som kan tänkas hända. En perfekt present för den som tillbringar mycket tid i bilen!

Du hittar den här modellen här, för bara 1 300 kronor.

14. Ett par snygga jeans från Fjällräven

De här jeansen är egentligen designade för fjällvandringar, vilket gör att de klarar av det mesta. Dessutom är de riktigt snygga, vilket gör att de fungerar både till vardags och till fest.

Du hittar dem här.

15. En helt ny motorsåg

Få saker kan få det att tåras lite i ögonen som att få en helt ny motorsåg i present. Så om din killes nuvarande motorsåg börjar bli lite väl sliten, kan det vara en perfekt idé att ge honom en ny en i present.

Just den här modellen är Sveriges absolut populäraste motorsåg, vilket säger en hel del om kvaliteten i förhållande till priset. Här hittar du den billigast.

16. En smidig yxa från Mora

Mora är mest kända för sina knivar, men de tillverkar också riktigt bra yxor. Just den här modellen är byggd för att vara smidig och passar perfekt att ha liggande i bilen. Dessutom är det här den amerikanska överlevnadsexperten Dave Canterburys favorityxa, vilket säger en hel del om kvaliteten.

Du hittar yxan för bara 349 kronor här.

17. En skön skinnfåtölj

Inget är lika skönt som att sjunka ner i sin alldeles egna skinnfåtölj efter en lång arbetsdag, så varför inte ge din kille en högkvalitativ fåtölj i present? Just den här modellen är ganska dyr, men det har han väl gjort sig förtjänt av?

18. Ett par klassiska blåjeans

Slitna, klassiska blåjeans är vad vad händiga män klär i allra bäst. Tyvärr hittade vi inga med en färdig rund slitning på fickan snusdosan ligger i, men det tar å andra sidan bara några veckor av användande innan den dyker upp på helt naturlig väg.

Just de här jeansen hittar du här.

--

Hittade du inget intressant på listan? Kolla då in den här artikeln med förslag på upplevelser du och din partner kan uppleva tillsammans!