13 presenter som säger "Jag älskar dig"

Vill du visa din kärlek till din älskling? Gör det med någon av sakerna i den här listan!


Ibland känner man sig lite extra fylld av kärlek och vad är då bättre än att ge föremålet för kärleken något som får denne att känna sig uppskattad? Här har vi samlat tretton saker som helt enkelt säger: Jag älskar dig.

1. Ett romantiskt spel

Det här är en present som räcker ett helt år. Spelet 52 weeks of romance innehåller ett kort för varje vecka och där kan du hitta överraskningar, dejtidéer och andra romantiska förslag på saker att göra både med och utan kläder. Läs mer om det här.

2. En stor bukett röda rosor

Röda rosor är måhända inte speciellt nytänkande men det finns en anledning till att det har gjorts förut – det är uppskattat. En klassisk kärleksgåva som blir lite extra fin om du levererar den i en snygg vas. Till exempel denna.

3. En massage

Ge din älskling en härlig massage, komplett med en lyxig och väldoftande massageolja som stimulerar sinnena. Klicka hem den här.

4. Kärlekspiller

De här söta "pillerna" är öppningsbara och rymmer små hemliga lappar där du kan skriva kärleksförklaringar till din baby. Du hittar dem här.

5. Underklädesset med hjärtan

Det är rött och det är prytt med hjärtan – kan ett underklädesset blir mer kärleksfullt? Här hittar du bh:n och här hittar du trosorna.

6. En fotoram med bilder på er två

Påminns om allt härligt ni upplevt tillsammans! Med en digital fotoram kan du skapa ett bildspel med bilder på er två. Den mest populära fotoramen hittar du här.

7. Ett hjärtformat smycke

Det här fina armbandet med ett hjärta kommer från Sophie by Sophie och kostar 390 kronor. Klicka hem det här.

8. En snygg klocka

Vi har svårt att se den pojkvän som inte skulle bli glad över en stilig klocka. Den på bilden hittar du här.

9. En väska till henne

En ny väska är det inte många tjejer som tackar nej till, så överraska henne med någon av dessa snygga. Perfekta för sommarkvällarna som väntar. Du hittar den lila här och den svarta här.

Och om du vill gå all in på kärlekstemat borde du slå till på någon av dessa hjärtprydda väskor. <3 Du hittar ryggsäcken här och axelväskan här.

10. En väska till honom

Om killen är en hipstertyp kommer han gilla en ryggsäck i Fjällrävens uppdaterade Kånken-modell, Kånken no. 2. Det billigaste priset hittar du här.

Är den eleganta och lite mer glassiga stilen hans grej? Överraska med en lyxig skinnportfölj från Baron. Du hittar den här.

11. Parfym till henne

Den här parfymen från Dior heter J'adore, och säger alltså bokstavligt talat "Jag älskar dig" på franska. Du hittar den här.

Ett annat alternativ är den här fina doften, som passande nog heter Love Story. Den hittar du här.

12. Parfym för honom

För killen finns parfymen Gentleman från Givenchy, en varm och maskulin doft med noter av bland annat läder, cederträ och patchouli. Du hittar bästa priset här.

13. Chokladfontän

Alla älskar choklad, och den bästa chokladen kommer från en helt egen chokladfontän. Därför borde det ju verkligen vara en present visar på storartad kärlek. Du kan köpa en chokladfontän här.


par
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!