12 saker du borde unna dig om du är orimligt rik

Har du så mycket pengar att du inte behöver titta på prislappen när du shoppar? Då kan du klicka hem någon av sakerna i den här listan.


Vare sig du har en massa pengar eller planerar att skaffa dig en massa pengar i framtiden borde du kolla in den här listan. Den är full med saker som du faktiskt behöver, men i väldigt lyxiga versioner. 

1. Bashögtalare


Är du den där personen som älskar att riktigt känna basen dunka i kroppen när du lyssnar på musik? Då är det här något för dig. MTX Jackhammer är nämligen världens kraftfullaste bas, och den är riktigt brutal. Den har också ett rätt brutalt pris. Du kan kolla in den här.

2. Hörlurar


Tar du ditt musiklyssnande på högsta allvar? Det gör de här hörlurarna också. Ett bevis på det är att de kostar mer än en normal månadslön. Men är du snuskigt rik är det såklart inget problem.

3. Drönare

Drönare har blivit populära både som leksaker och för att filma coola videos med. Men den här drönaren är inte någon leksak – i alla fall inte en som du skulle lämna i händerna på ett barn. Den kostar nämligen en halv miljon kronor.

4. Parfym


Hur doftar rikedom, kanske du undrar? Jo, som den här parfymen från Swarovski kanske. För att dofta bland annat bärnsten, vit mysk, tuberose och litchi får du punga ut blygsamma 12 300 kronor. Här kan du läsa mer om denna exklusiva doft.

5. Golvhögtalare

Har du så mycket pengar att du inte vet vad du ska lägga dem på kan du alltid lägga dem på dessa högtalare  – som beskrivs som en "extraordinär skapelse". Prislappen är, även den, helt extraordinär.

6. Grill

Varje sommar kommer de fram, de där grillälskande männen som gjort det till sin livsuppgift att leverera den allra bäst grillade köttbiten. Tänk Fredde i Solsidan. Är du en av dessa kommer den här monstergrillen definitivt att göra jobbet! Du hittar den här för en bit över 50 000 kronor.

7. Cykel


Ta dig fram med stil i sommar på denna supercykel. På den här cykeln har både EM och VM i triathlon vunnits, så du kan vara säker på att den håller hög kvalitet. Så kostar den ju en hel del också. Men bara det bästa är gott nog för dig! Här kan du läsa mer och köpa cykeln.

8. Vitaminer

Vi undrar verkligen vad det är i dessa supertabletter som ska ge dig starkare hår. Man ska ta tabletterna varje dag i sex månader och därefter ta vid behov för att resultatet ska hålla i sig. Just nu är de nedsatta i pris och du får en förpackning som räcker i sex månader för 2 265 kronor! In och slå till!

9. Solglasögon

De här solglasögon ser kanske ut som några du hade som barn, men vi kan garantera att de är lite dyrbarare än så. Såvida inte dina föräldrar köpte solglasögon värda över 30 000 kronor till dig, vill säga. Glajjorna kommer från Dolce & Gabbana och finns att köpa här.

10. Ansiktsmask
Den här ansiktsmasken innehåller kaviarextrakt och vi vet ju alla att kaviar är riktigt lyxigt. Därför förstår man ju att det här är en väldigt lyxig ansiktsmask. Det är en nattmask som ska göra huden riktigt utslätad och silkesmjuk. Läs mer om supermasken här.

11. Klocka


Den här klockan är visserligen stilig men ser ändå inte överdrivet speciell ut. Den kommer från Patek Philippe och är gjord i platinum, läder och mahogny. Inget där som förklarar den otroliga prislappen, men det här är den dyraste grejen på hela listan. För att ha råd med den måste du verkligen vara orimligt rik! Spana in priset här.

12. Kamera

Leica är ett ikoniskt kameramärke, och med tanke på priset på den här kameran måste den verkligen vara något speciellt. Den har nämligen en prislapp på strax under 200 000 kronor.

/
/
Rik
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.