7 saker du behöver för att fixa det bästa billjudet

Har du någonsin haft en epa-traktor? Hänger du gärna på Biltema? Är bilar ditt stora intresse? Då är det här artikeln för dig.


Om endast det bästa är gott nog för dig och din bil borde du seriöst överväga att införskaffa några av sakerna i den här listan. Detta trots att prislappen är... maffig. 

1. Stereo från Sony
Slut på det gamla vanliga radioskvalet! Den här spelaren, Sony RSX-GS9, tar bilmusiklyssnandet till en helt ny nivå. Med den kan du lyssna på musik som den var tänkt att låta; med studiokvalitet. Bränn alla pengar på denna superstereo här, så kan du spendera semestern med att roadtrippa!

2. Högtalarsystem


Det här är ett högtalarsystem med teknik som beskrivs som "state of the art". Och det får vi verkligen hoppas att den är, med tanke på att systemet kostar nästan 30 000 kronor. När du spelar musik ur den här kommer det kännas ungefär som att du är på en konsert, gissar vi. Läs mer om den här.

3. Baslådan MTX Jackhammer


Det här är världens fetaste baslåda, enligt tillverkaren själv. För att få en uppfattning om storleken kan du ju kolla in jämförelsen med basketbollen på bilden. Du behöver med andra ord ha en del space i bilen för att få plats med den här. Och en hel del pengar i plånboken – den är nämligen sjukt dyr.

4. Diskant


Ska du ha den bästa basen måste du ju matcha med den bästa diskanten också. De här små rackarna ser inte mycket ut för världen men de kostar hela 10 000 kr. Men tänk vad du kommer kunna njuta av musiken sen när du cruisar omkring?

5. Slutsteg

Du måste förstås också ha ett slutsteg i samma höga klass som resten av ljudsystemet. Kicker Warhorse levererar upp till 20 000 watt och den kostar därefter. Spana in den här.

6. Bildskärm


Du tittar förhoppningsvis på vägen när du kör bil, men dina passagerare lär gilla den här skärmen på långa bilturer. Den har otrolig bildkvalitet både för film och spel, men vill du ha den får du hosta upp 22 000 kronor.  

7. GPS


Ska du ut på roadtrip i sommar? Har du extremt dåligt lokalsinne? Då kan du behöva denna grymma GPS. Den kommer från Garmin och håller förutom vägvisningen koll på höjdmeter, tryckförändringar, hur mycket UV-strålning du utsätts för och en massa annat. Den är inte bara bra att ha i bilen, utan också om du till exempel ska ut och vandra. Den kostar dock över 6 000 kronor.

Bil
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!