5 parfymer – för dig som vill lyckas i sommar

Det är ju inte kul att gå runt och lukta illa hela sommaren.


Du luktar säkert jättegott redan nu men du kan nog säkert lukta ännu bättre. Nedan finner du parfymerna som gör att att alla kommer vända sig om efter dig i sommar

Alla skor kommer från medlemssajten Buyersclub där det krävs en inbjudan (som du får av oss här) för att ta del av deras utbud med över 50 000 produkter inom bland annat mode och teknik. Alla produkter har en rabatt på mellan 12-60 procent och det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här och så kan du köra på. 

1. Dolce & Gabbana 

En doft som drar uppmärksamhet och skapar en känsla av elegans och skönhet. Doften får dig bland annat att tänka på bergamot och färsk mandarin. 

Den här parfymen har just nu en rabatt på 38 procent och du får den för 395 kronor. Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här så kommer du åt parfymen och en massa andra erbjudanden.


2. Burberry The Beat 

Skapad för kvinnan som gillar att känna sig fräsch, vacker och elegant, så perfekt för dig alltså. Med doftnoter av: Bergamott, iris, té, mysk, ceder, kardemumma, mandarin och blåklocka.

Den går loss för 161 kronor och du kan kommer in på Buyersclub genom denna länk

3. Calvin Klein Be

En unisex parfym med en mjuk doft och en het känsla. Enkel och väldigt snygg flaska tycker vi. Överkomlig pris har den också med en prislapp på 185 kronor. Här kan du köpa den

4. Lancôme La Vie Est Belle 459

Är du den sofistikerade kvinnan? Perfekt, då har du nog också råd att lägga lite mer än vad de andra parfymerna kostar. 459 kronor kostar den

5. Escada Born In Paradise 

En fräsch och söt doft som för tankarna till sommartider. Born in Paradise är parfymen som har hämtat inspiration från vita ständer och kristallklart vatten. Perfekt parfym för sommaren i Sverige men även när semestern kommer och du packar väskorna för utlandssemestern. Självklar i packningen!

Billig är den också. 219 kronor kostar den och du kan beställa parfymen här



 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!