Här kan du hitta den populära bubbelmasken – i Sverige

Koreanska skönhetsprodukter är riktigt populära för sina innovativa idéer. Bubbelmasken är det alla vill ha – vi vet vart du kan hitta en.


Bubbelmasker florerar över hela Instagram – en ansiktsmask som skapar bubblor efter applicering. Ungefär som när man sätter badskum i ansiktet för att efterlikna jultomten! Skillnaden här är att du mer ser ut som ett gulligt moln. 

De är inte riktigt lika etablerade i Sverige än, och kan vara ganska svåra att få tag på utan långa leveranstider. Men här kan du hitta en bubblande ansiktsmask i sheet-form, det vill säga som ett blad du lägger på ansiktet, från Skin79 – och riktigt billigt också!

Den här ansiktsmasken är djuprengörande och är speciellt framtagen för dig med oljig eller fet hudtyp. Den skapar små kolsyrebubblor, vilket alltså gör att den bubblar upp till ett härligt fluff. 

Du använder den på ren hy och "masserar" påsen innan du öppnar den. Lägg masken över ansiktet och njut av det bubblande ljudet. Efter 10 minuter tar du bort sheetmasken och sköljer av ansiktet med vatten. 

Här hittar du Pore Bubble Cleansing Mask från Skin79 och kan läsa mer om den.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!