10 fina höstjackor till henne – under 500 kronor

Är du på jakt efter den perfekta höstjackan? Vad sägs om en snygg kappa till exempel? Här är våra favoriter för den kommande kylan.


Ny årstid. Ny jacka. Satsa på en tuff bomberjacka eller en elegant trenchcoat. Det bästa av allt är att alla de här är riktigt billiga.

1. Bomberjacka från Josefine Ekström

För knappt 300 spänn får du en riktigt snygg bomberjacka – i antingen beige eller militärgrön. Den glansiga finishen ger jackan extra trendkänsla. 

2. Fluffig jacka

Populär fuskpäls från Gina Tricot – finns att klicka hem för bara 299 kronor. Jackan piffar upp vilken outfit som helst och får dig att se sådär lyxigt elegant ut. Du hittar dem här.

3. Tuff bomberjacka

Med sitt rutade mönster har den här bomberjackan det lilla extra. Du hittar den här – för bara 299 kronor.

4. Det går aldrig fel med en kappa

En snygg kappa är ett måste till hösten. Den här är en lättare variant som passar perfekt till de tidiga höstmånaderna. Här finns den att köpa för 499 kronor. Finns i flera olika färger!

5. Elegant trenchcoat

Den här jackan är perfekt för det kalla höstvädret. Den är lite tjockare och tål lite mer. Just nu är den dessutom nedsatt med hela 35 procent – vilket gör att du kan fynda den här för bara 324 kronor.

6. Svart kappa

Raka linjer och knyte i midjan blir riktigt snyggt – det ser modernt ut, men samtidigt proffsigt på något sätt. Du hittar kappan hos NA-KD för bara 399 kronor. 

7. Kappa med fuskpäls

Antingen älskar man fuskpäls – eller ogillar looken av det. Som tur är så har den har kappan en avtagbar pälskrage. Du hittar kappan hos Boozt för 479 kronor. Den är nedsatt med 40 procent!

8. Ljusrosa kavaj

Sätt lite färg på vardagen i den här härligt rosa kavajen. Med en halsduk kring halsen fungerar den ju grymt bra som en tunnare höstjacka. Den finns att klicka hem för 389 kronor hos NA-KD.

9. Parkas

En simpel parkas är superklassiskt och snyggt. Ellos har tre olika färger, för bara 250 kronor – du hittar dem här.

10. Marinblå kappa

Kappa i trikå – gjord i mjuk stretchig kvalité som är väldigt skön att bära. Jackan funkar som ytterjacka en bit in på hösten. Du hittar den för 449 kronor hos Bubbleroom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!