15 grymt snygga plagg att klicka hem – inför skolstarten

Första skoldagen är alltid fylld av nervositet och förväntningar. Kickstarta skolan i en bekväm outfit – här är våra favoriter.


Ta plats, rocka din outfit och känn dig bekväm i skolbänken. Här är 15 plagg som kommer bli riktigt grymma när skolan börjar!

1. T-shirtklänning med korsett

Det här är en sådan trend som man antingen älskar eller hatar – korsettbältet över oversize t-shirts. Men det är riktigt snyggt samtidigt som det är tufft. 

Om höstkylan griper tag i dig går det alltid att slänga på ett par strumpbyxor, eller till och med jeans. Du hittar klänningen med korsetten här – för bara 229 kronor från Boohoo.

2. Volanger på ärmarna

Att klä sig bekvämt för en heldag vid skolbänken är alltid att rekommendera. Den här trendiga tröjan kommer från Gina Tricot och finns att klicka hem för 249 kronor.

3. Klänning med vida ärmar

Ribbade plagg sitter alltid skönt på kroppen – och är ett riktigt mysigt val för höstvädret. Tänk dig den här klänningen med en skinnjacka och stor halsduk! Klänningen kommer från Boohoo och blir din för 249 kronor.

4. Jeanstyg är en av höstens trender

Jeans för 599 kronor / Kjol för 399 kronor / Jeans för 399 kronor

Jeans, åtminstone byxor, är ju ett sådant plagg som nästan alla har i sin garderob. Och det är precis lika rätt för hösten 2017 också! 

5. En vanlig t-shirt

Du kommer långt med en simpel t-shirt. Om du vill piffa till det lite extra kan du alltid satsa på smycken och accessoarer. Kolla in t-shirtarna här hos Gina Tricot – de blir dina för en hundring.

6. Stickad tröja med djup rygg

Okej, det kanske blir lite kallt om ryggen – men vad gör det när det är grymt snyggt? Väldigt skönt material också! Du hittar tröjan hos NA-KD och den blir din för 399 kronor.

7. Stickad kofta

Koftor och stickade plagg hör verkligen till hösten! Här är en ljusgrå kofta från Gina Tricot – men den finns även i flera andra färger för bara 199 kronor. 

8. Byxor med knytning i midjan

Ni har väl inte missat den här trenden med knytdetaljen på byxor? Här är ett par i modernt rutmönstrat för en femhundring. Perfekt pluggoutfit! Du hittar dem här.

9. Den populära jackan från Gina Tricot

Fuskpäls som finns att klicka hem för bara 299 kronor. Jackan piffar upp vilken outfit som helst och får dig att se sådär lyxigt elegant ut. Du hittar dem här.

10. Sidenskjorta i höstens färg

Silke är ett bekvämt material – och så lägger det sig snyggt längs kroppen. Här är en skjorta i en mörkröd färg, precis rätt för hösten 2017! 

Grymt stiligt för skolklädseln. Den blir din för 499 kronor hos Gina Tricot. Om inte rött är en din grej finns den även i flera andra färger.

11. Tröja med liten liten korsett

Rocka den där tumblr-girl-looken i den här tröjan från NA-KD. Den finns att klicka hem för 399 kronor. 

12. Tröjor med tryck

Girl Power från NA-KD för 149 kronor / City från BikBok för 199 kronor / Female Future från Gina Tricot för 99 kronor

Statement-tröjor är inne även i höst. Stå för ett viktigt budskap, eller ha bara ett roligt tryck. En t-shirt blir även snygg med en mysig kofta över.

13. Stilig kappa

En snygg kappa är ett måste till hösten. Den här är en lättare variant som passar perfekt till de tidiga höstmånaderna. Här finns den att köpa för 499 kronor. Finns i flera olika färger! Tillsammans med en stor halsduk och boots blir det grymt snyggt.

14. Glid runt i stickat

När kylan gör sig påmind är stickat tacksamt varmt. Här är en ljusgrå för 399 kronor. Du hittar den här hos NA-KD.

15. Poncho

En böljande poncho är kanske inte det mest smickrande plagget – men det hjälper dig definitivt att hålla värmen i klassrummet och föreläsningslokaler.

Här hittar du en i flera olika färger – för bara 199 kronor från Gina Tricot.

På jakt efter en stor väska för skolstarten? Missa då inte 10 rymliga väskor som är på rea här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!