10 rymliga väskor på rea – som blir grymma inför skolstarten

Snart börjar plugget! Satsa på en väska som rymmer allting du behöver, och lite till. Här är våra tips.


Bär runt på alla dina grejer med stil. Skolstart betyder skolväska – men det behöver inte alltid betyda ryggsäck. Här är våra tips på alla möjliga sorters väskor.

1. Tote bag från Malene Birger

Den här populära väskan från Malene Birger är en riktig storfavorit. Finns i flera olika färger – du hittar den billigast här

2. Stilig väska i läder

Om du är ute efter en professionell look är en portfölj-liknande väska perfekt. Den här är nedsatt med hela 62 procent! Och du får med fodral till både surfplatta och telefon. Men skynda dig, erbjudandet är nämligen tidsbegränsat. Du hittar den här

3. Väska från Guess som du kan vända ut och in

Den här väskan ser inte bara bra ut – den går också att vända ut och in, och fortfarande vara fungerande. Hur coolt är inte det? Två väskor i ett! Du hittar den här – för bara 714 kronor.

4. Väska med innerväska

Att ha en liten innerväska, eller necessär är perfekt för alla smågrejer eller kablar som man vill ha koll på. Här är en handväska gjort i syntet i tre olika färger – som du kan fynda för bara 279 kronor. Du hittar den bästa dealen här.

5. Lyxa till det

Stilren handväska från Ralph Lauren – nedsatt med 40 procent hos Boozt just nu, vilket gör att den blir din för 2 097 kronor. Kan kännas lite dyrt, men det här är en grymt fin väska i bra kvalité som du kan behålla livet ut. En investering helt enkelt. 

6. Ryggsäck

Sånahär ryggsäckor hade man jämt som gympapåse som barn – men vem säger att du inte kan ha det som vuxen? Det ger dig den där tuffa bohemiska festival-looken. Du hittar dem i flera olika mönster här

7. Calvin Klein

Den här rymliga väskan är nedsatt till halva priset hos Boozt just nu. Den rymmer allt och lite till, men behåller sin klassiska look och stabilitet. Här hittar du den för inte ens en tusenlapp.

8. Moshie från Malene Birger

Malene Birger är känd för sin klassiska design – här är en väska i precis det. Du hittar den billigast här.

9. Tuff ryggsäck

För en cool look är en skinnryggsäck alltid ett säkert kort. Går att matcha med allting, de är bra för ryggen och rymmer en hel del. Klicka hem den här för 549 kronor.

10. Klassisk kånken

Visste du att den här populära ryggsäcken från Fjällräven skapades 1978? Den klassiska ryggsäcken finns i flera olika färger, och passar till nästan alla tillfällen. Här hittar du dem.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!