11 härliga höstresor att boka nu – medan de är nedsatta i pris

Har du redan börjat drömma om nästa resa? Här är nio resmål vi gärna skulle besöka i höst.


Det är perfekt att ha något att se fram emot när jobbet eller skolan drar igång igen. Alla dessa resor kan du just nu dessutom få till superpris! 

1. Rom

Rom är en riktigt romantisk stad så varför inte ta med din partner hit på en weekend i höst? Denna kulturens huvudstad passar annars alla som är intresserade av historia eller av att äta god mat från det italienska köket. Här kan du boka en resa med både hotell och flyg för 1 759 kronor.

2. Alanya

I turkiska Alanya är medeltemperaturen i september och oktober 31 respektive 26 grader – perfekt för dig som vill ha sol i höst. Vad sägs om en vecka i på femstjärnigt all inclusive-hotell för 3 995 kronor? Och ja, då ingår flyg. Vi säger ja tack till detta erbjudande.

3. London

Afternoon tea, trevliga britter, musikaler och riktigt bra shopping. London är staden som har allt och den perfekta resmålet på hösten. 

Om det är lite ruggigt och regnigt gör det inte så mycket, staden är full med mysiga restauranger och pubar. Boka en weekend med flyg och boende här för 1 750 kronor.

4. Ericeira, Portugal

Har du precis som många andra blivit surfingfrälst? Eller är du sugen på att testa? Ett riktigt surfingmecka i Europa är mysiga och pulserande fiskebyn Ericeira som ligger fem mil utanför den portugisiska huvudstaden Lissabon. Boka en veckas surfresa hit och lär dig bemästra vågorna. Just nu får du resan för 1 695 kronor.

5. Köpenhamn

Man behöver inte åka långt utan det räcker att ta tåget ner till grannens huvudstad för en härlig weekend. Köpenhamn är staden där man både kan shoppa lyxig dansk design och äta det klassiska smørrebrödet och röda pølsen. 

Missa inte heller Nyhavn med sina färgglada hus och kanske ett besök i fristaden Christiania. Boka resan till Köpenhamn här.

6. Tallinn

Åk på en 40-timmars kryssning till Tallinn där du får tid att upptäcka staden – en vacker medeltida stad som påminner lite om Visby. På båten dit och hem kan du shoppa, äta gott och hänga i relaxavdelningen. Här kan du boka resan för bara 495 kronor.

7. Dubai

Hypermoderna ökenstaden Dubai har allt – från sol och bad till shopping och nöjesliv. Här blandas de moderna influenserna med det traditionella arabiska. 

Nu har du chansen att boka flyg och fem nätter på femstjärniga Pullman Jumeirah Lakes Tower för 6 995 kronor. Du hittar erbjudandet här.

8. Cypern

Om du är sugen på en höstlovsresa ska du kolla hit – du kan nämligen åka till Cypern för halva priset. Temperaturen är runt 23 grader, perfekt med andra ord. Här kan du boka resan.

9. Kreta

Kreta är en favoritö hos många och det är kanske inte så konstigt, med sina vackra stränder och dramatiska landskap med berg och olivlundar. Här kan du boka en vecka på femstjärnigt hotell med 66 procents rabatt.

10. Marocko

I Marocko kan du till exempel sola och bada, surfa, rida kamel i öknen och besöka städernas myllrande basarer med kryddor och vackra hantverk. Här kan du boka en vecka inklusive flyg för 3 595 kronor.

11. Rostock

Åk på en weekend till tyska Rostock. Du tar dig smidigt dit med färjan och sedan kan du njuta av shopping, god mat och den vackra staden. Kanske även en tur till närliggande Berlin? Här bokar du för två personer för 2 495 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!