11 kanonsnygga höstskor – har du fyllt på garderoben än?

Hösten bjuder på lite kyligare väder – och eventuellt regn. Här är våra tips på riktigt fina höstskor. Man kan aldrig ha för många skor!


Här är skor som passar både jeans eller strumpbyxor – för både vardag, skola eller mer festliga tillfällen. Uppdatera skogarderoben. 

1. Nästan som Isabel Marant-skor

Sneakers med klack är en sådan sko som är typiskt fulsnygg. Man antingen älskar dem, eller hatar dem. De här skorna kommer från Pavement och är ganska lika de populära Isabel Marant-skorna. Visste du att influencern Linn Ahlborg älskar de skorna till exempel?

Just de här skorna finns att klicka hem från Boozt – för bara 1 199 kronor. Vilket är typ tre tusingar billigare än Isabel Marant. 

2. Puma Suede Platform

Puma är en favorit för många – här är deras Puma Suede med en högre sula. Du hittar skon i olika färger hos Boozt – de finns att klicka hem för 1 100 kronor.

3. Sätt en rosett på hösten

Rosetter och knutar över stilrena skor är en trend som kommer i höst. Här är ett par sneakers från Billi Bi som har precis det. De finns i flera olika färger och i både skin eller mocka – för bara 1 399 kronor hos Boozt.

4. Axel Arigato

Det går aldrig fel med vita sneakers – och passa på nu innan snön kommer och eventuellt kan smutsa ner dem. De finns också i flera andra fräscha färger. Modellen Clean 90 hittar du här.

5. Rejäla boots

För regniga och kyliga dagar passar ett par boots från Dr.Martens perfekt. De är sjukt snygga, men också vattentåliga och varma. Fint tillsammans med stuprörsjeans eller strumpbyxor. Du hittar skorna billigast här.

6. Skor med pälsboll

Här är ett par till favoriter från märket Billi Bi. De här sportiga skorna har en härligt fluffig detalj på ovansidan, tillsammans med deras fina satinsnören. Hur fina som helst! De blir dina för 1 550 kronor.

7. Stilrena boots

Hur snyggt som helst till både jeans eller strumpbyxor. Just de här skorna kommer från Vagabond och finns att klicka hem för 1 100 kronor hos Boozt. Klassisk höstsko!

8. Croco Mid Boots

Här är ett par riktigt tuffa klackar från NA-KD. Trendigt spetsig tå och krokodilmönster – piffar upp vilken outfit som helst. De blir dina för 599 kronor.

9. Klackar från Vagabond

Ett par grövre klackar är alltid bra att ha som valmöjlighet. De är skönare att gå i, men gör fortfarande att du känner dig sådär extra fancy som man gör i klackar. De här kommer från Vagabond och kostar en tusenlapp.

10. Mer fluff från Bryanne

Här är ännu ett par sneakers med fluffiga detaljer. De här kommer från lyxiga Steve Madden och finns hos NA-KD för bara 899 kronor. De finns även i härligt rosa.

11. Puma Suede Heart

Här är ett par söta sneakers från Puma. De finns i flera olika färger – men den stilrent gråa är ny hos Boozt.

Hur snygga som helst! Det börjar ju faktiskt bli för kallt för ballerinaskor och sandaler. De här skorna blir dina för en tusenlapp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!