4 perfekta höstoutfits – för killar som vill utstråla stil

Ny årstid, nya kläder. Här är fyra kompletta outfits som fungerar vid flera olika tillfällen. Aldrig mer klädpanik!


Här är fyra go-to-outfits som alltid fungerar. Klassiskt och simpelt! Satsa på hållbara kläder och accessoarer för att pricka stilen.

Missa inte heller rean hos StayHard. Massor av mysiga tröjor, slitna jeans och mössor som är perfekta för hösten är nedsatta med upp till 30 procent. Du hittar hela rean här.

Även Boozt har rea, där flera fräscha märkesplagg finns att fynda. Också värt att kolla in om du fortfarande hoppas på en sen sommarvärme – kolla in dem här.

En avslappnad outfit för jobbet

För kontorsjobb eller liknande krävs en outfit som utstrålar power och stil. Börja med en ljus skjorta tillsammans med ett par sköna chinos. Kavaj går alltid att slänga på för en ännu dressigare outfit – fungerar också bra som en typ av jacka nu när det inte är allt för kyligt ute. Matcha med brunt läder, som en snygg väska, skor och ett skärp.

1. The Oxford Shirt från Gant för 999 kronor / 2. Chinos från Knowledge Cotton Apparel för 999 kronor / 3. Laptop Bag från Royal Republiq för 1 900 kronor / 4. Skor från Tiger of Sweden för 2 499 kronor / 5. Skärp från Tiger of Sweden för 799 kronor.

En casual outfit för festen

För hemmafesten eller klubbkvällen är en bekväm, men snygg outfit att rekommendera. Oömma kläder som tål lite spill och smuts, kanske. Du kommer långt med bara en mönstrad skjorta!

1. Skjorta från Knowledge Cotton Apparel för 999 kronor / 2. Jeans från Tiger of Sweden för 1 399 kronor / 3. Skärp från Hugo för 649 kronor / 4. Klocka från Dyrberg Kern för 1 899 kronor / 5. Sneakers från Polo Ralph Lauren för 895 kronor.

Chilla i stil

Alla behöver en skön outfit som man slänger på sig direkt man kommer hem. Något mysigt, perfekt att krypa ner i soffan med. En stor hoodie och bekväma byxor. Strunta i gamla trasor och ha något classy som du inte behöver skämmas för att gå ut med soporna i. Skippa pyjamasen med pandor på, till exempel.

Calvin Klein Sweatshirt för 1 000 kronorMjukisbyxor från Superdry för 749 kronor.

En tuff outfit för hösten

Som varje höst är det stickade plagg som gäller. Varför inte satsa på en tröja med polokrage, i trendfärgen röd till exempel? Matcha med ett par åtsittande jeans och håll fötterna torra i ett par kängor. Toppa allting med en riktigt cool skinnpaj.

1. Polotröja från Gant för 1 099 kronor / 2. Jeans från Cheap Monday för 400 kronor / 3. Skinnjacka från Mango för 799 kronor / 4. Skor från Dr.Martens för 1 900 kronor.

Sugen på mer modetips? Missa inte heller 15 plagg alla killar med stil måste ha i garderoben.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!