14 onödiga prylar du inte behöver – men verkligen vill ha

Vad sägs som en mössa till dig och din partner som visar vilket #couplegoals ni är? Onödigt, men kul! Här finns dem och 13 andra saker.


Vissa saker är roliga att ha – du kanske inte behöver dem, men du vill fortfarande ha dem. Kolla in den här listan!

1. Ljusslinga med klädnypor

För den ultimata myskänslan hemma är ljusslingor ett enkelt sätt att pimpa rummen. Den här är dessutom i form av klädnypor, vilket gör den perfekt att hänga bilder i. 

Du hittar ljusslingan här. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat! Den blir din för bara 169 kronor. Perfekt för det kommande höstmörkret.

2. Matchande mössor

Med den här dealen får du två mössor – som det står Queen och King på. Visa världen att du och din partner är världens bästa par! Sen är det ju coolt att ha en av mössorna enbart också, bara för att du är grym. Kolla in dem här.

3. Modern blomvas i järn

De här snygga vaserna finns i elva olika modeller. Grymt fint för den minimalistiska inredningen! Här kan du se alla modeller. Tänk hur fint det skulle vara på en marmorbricka till exempel?

4. Derma Roller

Den här lilla grejen sägs göra under för hyn. Du kan bland annat behandla rynkor, porer och pigmentfläckar. Verktyget består av flera små nålar som du drar över hyn. Läs mer om den här.

5. Skafthållare

Städskåpet kan vara en enda röra med alla grejer som ska rymmas där. Med den här skafthållaren får du plats med upp till fem skaft – den är lätt att montera och håller upp till flera kilo. Du hittar den här

6. Emoji-klistermärken

Pimpa datorn, mobilskalet eller tangentbordet med snygga klistermärken! Vi älskar emojis, och det kan hända att många textmeddelanden består av endast dem.

Det är hela 576 stycken emojis – och du kan klicka hem dem här för bara 69 kronor.

7. Hårspänne i diamantform

Piffa upp håret med ett glänsande hårspänne. Perfekt för den där Ariana Grane-inspirerade uppsättningen. Du hittar hårspännena här i både guld och silver.

8. Förvara handväskorna

Lite förvaring i hemmet? Även handväskorna måste tas hand om. Med den här förvaringslösningen kan du dessutom ta med dem på resan utan att de blir smutsiga eller repiga.

Ordinarie pris är närmare 400 spänn – men du kan få dem för 159 kronor här. Grymt smidigt att hänga i garderoben, så tar de inte upp användbar hyllplats.

9. Undvik stopp i avloppet

De mest praktiska prylarna är ofta lite tråkiga att klicka hem, men så bra att ha. De flesta vet nog hur det känns att få stopp i avloppet, oavsett om det handlar om duschen eller diskhon. 

Här är ett praktiskt filter som enkelt samlar upp saker, så att du sedan bara kan tömma det i soporna. Du hittar dem i flera olika färger här.

10. Aldrig mer vatten som kokar över

Med det här locket kan du ångkoka saker, eller helt enkelt använda det för att slippa att vattnet kokar över.

Gamla knep som träslev över kastrullen, som bara fungerar ibland, är ett minne blott med det här multifunktionella locket.

11. Hållare till mobil eller surfplatta

Här är en pryl för den som kanske ser serier eller youtubeklipp på telefonen eller plattan, men vill att de ska hållas på plats och inte bara falla ner hela tiden. Vi vet hur det känns.

De finns i flera olika färger – kolla in dem här.

12. Om du är grym på att baka

Slipp kladd och stänk från smet – och införskaffa en doseringskanna för smeten istället! Smidigt när du bakar muffins eller liknande.

För den som vill ta sina pannkakor, eller plättar som många säger, till nästa nivå passar en form grymt bra. De finns som stjärnor, hjärtan och lite till. Perfekt för den där mysiga helgfrukosten! Eller bara för skojs skull.

13. Galge för skärp eller sjalar

Mer utrymme i garderoben, eller mindre småplotter i hallen är alltid uppskattat. Här är en galge som du kan hänga slipsar, bälten, sjalar eller egentligen vad som helst på. Kolla in dem här.

14. Vattenflaska med juicepress

Smaksätt ditt vatten med fräsch frukt – direkt i flaskan! De finns i flera olika färger och kan klickas hem för bara 99 spänn. Här hittar du dem.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.