Här är 15 stickade tröjor – som du bara måste ha i höstkylan

Stickade tröjor hör verkligen till hösten. Hur mysigt som helst! Här är 15 grymt fina favoriter till både henne och honom.


Hösten bjuder på krispig kyla, skolstart och ett mysigt mörker. Precis som klänningar eller shorts hör till sommaren så hör stickade plagg till hösten. Här är mysiga tröjor får killar och tjejer.

FÖR HENNE
Off Shoulder är en trend som håller i sig, även till hösten. Den glatt gula färgen har bytts ut till härligt rött. Här är höstmodet.

1.  En vikt kant

Just den här detaljen med den vikta kanten kommer vara en återkommande grej för tjejer i höst. Det är grymt snyggt, och visar axlarna som en extra modedetalj. Du hittar tröjorna här hos NA-KD – för 399 kronor.

2. Rosetter på ärmarna

Lys upp höstmörket i den här röda färgen. Tröjan blir genast mer intressant med sina rosetter på ärmarna. Du hittar den snygga tröjan hos Gina Tricot för 299 kronor.

3. Djup rygg

Ja, det kanske blir lite kyligt om ryggen – men det är iallafall riktigt snyggt. Matchas enkelt med åtsittande jeans eller en kjol. Tröjan finns att klicka hem från NA-KD för 399 kronor.

4. Tröja med knyt

Här är en tröja från Gina Tricot som har det lilla extra – just den här knyter du bakom nacken. Den blir din för bara 299 kronor. Hur fint som helst att matcha med ett par ljusa jeans eller en söt kjol.

5. Stilrent i ljusgrått

Polokrage är inte bara snyggt, det fyller ju också sin funktion att värma halsen och nacken lite. Den här tröjan från NA-KD skulle bli grym tillsammans med ett par åtsittande jeans, och sedan ett par boots på fötterna. Tröjan blir din för 399 kronor.

6. Tuff snörning

Här är en oversize tröja från Gina Tricot – supermysig när den är lite större, men fortfarande trendig med sina knytband på sidorna. Den finns att klicka hem för 399 kronor.

7. Tröja med slitningar

Precis som jeans med slitningar är tröjor med trasiga detaljer också inne. Här är en från Bik Bok som blir din för 399 kronor. Perfekt tröja för att tuffa till vilken outfit som helst.

FÖR HONOM
Höstens herrmode kommer bestå av en sportig touch och mycket lager på lager. En skjorta under en stickad tröja till exempel. 

8. Klassisk Lexington-tröja

Här är en stickad tröja i det klassiska Lexington-trycket. En flagga, som i den här versionen är grå. Hur fint som helst att matcha med ett par blåa jeans. Du hittar tröjan hos StayHard för 1 499 kronor.

9. Stiligt med polokrage

Polokragen gör comeback även för herrar i höst – här är tre snygga tröjor som du hittar hos Boozt. De finns att klicka hem för 899 kronor, och finns i flera olika färger

10. Gråmelerad tröja

Med sin krage ser den här tröjan nästan ut som en skjorta. Den finns att klicka hem från StayHard för 1 599 kronor. Stilrent i sin mörkgråa färg och passar bra till både vardag och finare tillfällen.

11. Stickad tröja i längre modell

Den är tröjan kommer från Adrian Hammond och är i en lite längre modell – grymt snyggt till åtsittande jeans och sneakers. Den är i tunn kvalité och har detaljer med dragkedjor. Tröjan blir din för reapriset 489 kronor.

12. Polo Ralph Lauren

Ännu en klassisk flaggdesign – den här gången från kända Polo Ralph Lauren. Den mysiga tröjan finns att klicka hem från Boozt, och den blir din för 2 595 kronor.

13. Simpelt i grått

Calvin Klein Jeans är inte bara kända för sina byxor – utan också väldigt uppskattade för sina sköna tröjor. Här är en i trendigt grått för en tusenlapp.

14. Kabelstickat

Här är en kabelstickad tröja från märket Lyle & Scott. Den finns i fyra olika färger och blir din för 1 199 kronor. Hur fin som helst att matcha med kostymbyxor eller chinos.

15. Mysig tröja från Filippa K

Åtsittande plagg kan bli riktigt snyggt under kavajer eller jackor – men även enbart också. Den här tröjan finns att klicka hem från StayHard för 1 099 kronor.

Ska du göra en nystart i höst, och kanske börja träna? Här hittar du 15 saker till killen som gillar att träna – eller helt enkelt bara vill börja.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.